| UniCreatures | |
|
+6Arlin97 ***Horses-Lover*** Nena Jaguarka DoggyModesty Golden 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tina Veteran
Broj postova : 342 Zmajski novci : 5813
| Naslov: Re: UniCreatures pet srp 31, 2009 10:22 am | |
| Da,često više nego pameti. | |
|
| |
Lilly Veteran
Broj postova : 345 Zmajski novci : 6328
| Naslov: Re: UniCreatures sub kol 01, 2009 9:53 am | |
| "e cure i dečki,većiom samo cure,opostite što me nije bilo dugo,trebala sam ići u Dgerz,svojoj Bak"-rekne Penny | |
|
| |
***Horses-Lover*** Fan
Broj postova : 210 Zmajski novci : 5802
| Naslov: Re: UniCreatures sub kol 01, 2009 9:58 am | |
| *Sve je super prošlo :D Dobrodošla natrag Kiera!* | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
Broj postova : 76 Zmajski novci : 5992
| Naslov: Re: UniCreatures sub kol 01, 2009 6:16 pm | |
|
Zadnja promjena: Jaguarka; ned kol 02, 2009 3:46 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
| Naslov: Re: UniCreatures ned kol 02, 2009 10:21 am | |
| Paw otrči do jezera te se napije vode! | |
|
| |
Tina Veteran
Broj postova : 342 Zmajski novci : 5813
| Naslov: Re: UniCreatures ned kol 02, 2009 2:23 pm | |
| Hvala vam svima... Mene zanima jeste vi ostali dobro?
| |
|
| |
Nena Veteran
Broj postova : 397 Zmajski novci : 6667
| Naslov: Re: UniCreatures ned kol 02, 2009 2:54 pm | |
| "Ja sam super" Kaže Lilly i nasmiješi se | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
| Naslov: Re: UniCreatures ned kol 02, 2009 3:46 pm | |
| "Ma svi smo dobro"-reče Paw | |
|
| |
dragoness Lovac
Broj postova : 105 Zmajski novci : 5983
| Naslov: Re: UniCreatures ned kol 02, 2009 4:09 pm | |
| "mi smo..." reče katy "isto dobto!"doda ryan | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
| Naslov: Re: UniCreatures ned kol 02, 2009 4:33 pm | |
| Paw se nasmiješi te skoči na drvo i ode za svojim poslom! | |
|
| |
Golden Lovac
Broj postova : 150 Zmajski novci : 6426
Zmajske karakteristike Trade: (100/100)
| Naslov: Re: UniCreatures ned sij 10, 2010 6:17 pm | |
| ...Rina se nekako uspijela osloboditi lanaca,ranjena je počela trčati za prijateljima.Čula je vikanje za njom i pokušala ići brže,no nije mogla..Netko ju je uhvatio za nogicu...To je bio čovjek,svom snagom se oduprla te ugrizla ga za ruku...Eto ti na...zareži te nastavi trčati...Hej...vikala je za prijateljima...Čekajte me...no nitko je nio čuo,jer društvance je već bilo daleko.Dovoljno daleko da je nečuju...Neee...zacviljela je Rina...Nemojte me ostaviti...Rina je ispustila jednu suzu...Molim vas!..i tek tada je shvatila da je prekasno,potrčala je u šumu...Joj,gladna sam i umorna.A ne mogu loviti ovakva ranjena...cvilila je...Nadam se da će me netko naći prije nego što ne odem sa ovoga svijet.....nije uspijela ni dovršiti rečenicu kada iz grma iskoči zečić,približi se Rini te je smaže u jednom zalogaju...Sad sam bar sita,idem malo odspavati pa ću nastaviti hodati...Rian je prvo začula skiktanje te je odvorila oči...Zm..m..ija..!...zacvili tako glasno da je odjeknulo po cijeloj šumi...Nee!...Rina je počela trčati...Još samo malo,i pobjeći ću joj...rekla je te se trčeči odmakla od zmije...Napokon!...reče kada je došla do ruba šume...Hmm,no kakva su ovo svijetla ili ova stvorenja što se kreću po cesti? Pa gdje sam ja?...reče te začuječudne zvukove,Rina podigne glavu te ugleda helikopter...Wauu..Kakvo je ovo čudo?...zadivljeno reče,tada je helikopter počeo spuštati...Hmm čini se da ova ptice ide sletjeti,bolje da odem natrag u šumu...reče Rina te otrči natrag u šumu... | |
|
| |
Arlin97 Novi član
Broj postova : 29 Zmajski novci : 5769
| Naslov: Re: UniCreatures pet sij 29, 2010 9:24 am | |
| Nakon sto joj je rep ostao zavezan za travu Kaanica se uspjela osloboditi,ali ju je naso neki covac s turbanom (ona ogromna kapa od krpi) i stavio u kosaru.Odspavala je jer je mislila da ide na neku finu pitu od miseva.Kada je osjetila udarac cula je i glasno deranje. (a ne tiho deranje xD)Sada ce nam Thur Ban (xDD) pokazati svoju lijepu anakondu! Thur Ban poceo je svirati,ja sam htjela umrijeti od lose glazbe pa sam pocela izlaziti van. Dobro kanisssss li ti pressssstati ssssss tom musssssikom? Kada su ljudi culi da pricam pobjegli su van vristeci. Ajme sta sam ja to pokupio?Ovo je zmija nikad do sad vidjena!Bogat sam! vristao je od srece Thur Ban. Sssssranje kazem ponovo,ali ovaj put tiho. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UniCreatures | |
| |
|
| |
| UniCreatures | |
|