| UniCreatures | |
|
+6Arlin97 ***Horses-Lover*** Nena Jaguarka DoggyModesty Golden 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Golden Lovac
Broj postova : 150 Zmajski novci : 6428
Zmajske karakteristike Trade: (100/100)
| Naslov: UniCreatures sub srp 18, 2009 7:41 pm | |
| Dobrodošli u UniCreatures RolePlay igru!
Ovdje malo pronjuškajte i pronađite lika koji vam odgovara...Da biste sudjelovali u ovoj igri potrebno je ispunite svoje slijedeće podatke...
Ime:(sami smislite) Vrsta:(koje je vrste vaš lik) Biografija:(napišite nešto o sebi) Slika:(stavite sliku vašeg UniCreatures lika) Dob:(jaje,djete,teenager,odrasli...)
A sada moji podatci...
Ime:Rina Vrsta:Eclipse Biografija:Kao mala sam se izgubila u snijegu...Odrasla sam s obitelji po imenu Lazuli...Za teenagera snalazim se...Hranim se šumskim voćem i manjim životinjicama...Aktivna sam uglavnom noću i moj zaštitni znak je mjesec...Po legndama od njega dobivam snagu što je istina...Hrabra sam,ljubomorna ali nekad znam biti i mrzovoljna...Lako se naljutim i kada me netko JAKO naljuti mogu i UBITI Slika: Dob:TeenagerUživajte... | |
|
| |
DoggyModesty Fan
Broj postova : 271 Zmajski novci : 6396
| Naslov: Re: UniCreatures sub srp 18, 2009 7:59 pm | |
| LoL Rina si ko ja xP Nema veze Ime:Cleo Vrsta:mačka Biografija:jako dosadna mačka,zna naljutiti ili izživcirati.ima 14 god. i teenagerica je Slika: ( nije moj,nije mi se dalo ić na unije xP) Dob:teenagerica
Zadnja promjena: DoggyModesty; ned srp 19, 2009 10:01 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
Broj postova : 76 Zmajski novci : 5994
| Naslov: Re: UniCreatures sub srp 18, 2009 8:03 pm | |
| Ime: Paw Vrsta : Orbit Biografija: odrastla sam s pripadnicima druge vrste , tako da ne poznajem svoje roditelje , neznam dali su živi ili mrtvi. Mislim da sam vro spretna , ipak sam ja mačka. Čudno je to što obožavam vodu. Volim loviti ribe! Prilično sam hrabra. Preporučujem vam da me ne ljutite. Slika.: Dob: teenager Paw iziđe kroz neki portal i dođe u neobičan svijet. Udahne i hrabro upita : Ima li koga??
Zadnja promjena: Jaguarka; ned srp 19, 2009 11:20 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: UniCreatures sub srp 18, 2009 8:10 pm | |
| "Hey Cleo"...*Nasmiješi se Rina*..."Kako si? Moje ime je Rina...No molim te nemoj me ljutiti...Mogla bih te ozlijediti... A to ne bi bilo dobro..."...*reče te se ogleda oko sebe...Začuje šuškanje iz grma i oprezno ponjuši zrak*..."Ne miči se...*oštro reče i krene prema grmu...Tada iz grma istrči zec,Rina se nasmiješi i potrči za zecom...Kada ga ulovi dođe do Clee te joj ponudi joj malo životinjice*... "Posluži se"...*reče pa se nježno nasmiješi...Zatim ugleda malu mačkicu...Pogleda je ravno u oči i upita*... Tko si ti? Odakle si došla?...*Rinin glas bio je zastrašujuć dok je to izgovarala...Vidjelo se i da je Clea bila prestrašena...Dok je Rina gledala Paw jedno j e bilo sigurno:Rina i Paw neće biti u dobrim odnosima*...
Zadnja promjena: Golden; sub srp 18, 2009 8:20 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
| Naslov: Re: UniCreatures sub srp 18, 2009 8:17 pm | |
| Misliš na mene?? Nisam ti ja baš mala znam i ja biti opasna ali ne želim se svađati! Ja sam Paw,drago mi je! A ti si?? | |
|
| |
Golden Lovac
| |
| |
Nena Veteran
Broj postova : 397 Zmajski novci : 6669
| |
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 9:39 am | |
| "Bok"...*reče veselo Rina*..."Napokon netko mojeg roda...Usput jesi gladna? Mislim jesam dosadna s tim pitanjem...No ne mogu cijelog zeca sama pojesti..."...*Rina se zamisli i pogleda zeca....U njegovim očima vidjeo se sjaj iako je bio mrtav....U Rininim su se očima vidjele suze...Nakon nekoliko trenutaka reče*..."Počinjem već žaliti tog zeca..." | |
|
| |
DoggyModesty Fan
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 10:02 am | |
| *Cleo uskoči u jezero i ulovi jednu ribicu.Izađe iz jezera s ribom u ustima.* | |
|
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 10:21 am | |
| ...*Rina mrsko pogleda Cleu*..."Čini se da ću zeca morati pojesti sama"...*zatim uzme zeca u zube i počne ga komadati...Nakon što ga je okusila reče*..."Mljac,mljac...Baš je fini ovaj zečić"...*Kada je pojela cijelog zeca polegla je na travu...Bila je tako sita da je mogla povraćati,no suzdržala se...Nakon nekoliko trenutaka utonula je u san....Sanjala je da se njihovo malo društvance povečalo za još jednog člana...Kada se probudila ispričala je san svojim prijateljima..."Sanjala sam da je naše društvo dobilo još jednog člana..."...*nakon što im je ispričala cijeli san uputila se u šumu...U lov...Lov na zečeve...No nije lovila samo za sebe nego i za svoje prijatelje...Nakon što je ulovila svoj plijen zaputila se prema svojim prijateljima*..."Izvolite"...*reče te svakome preda jednog zeca*..."Nadam se da ste gladni..." | |
|
| |
DoggyModesty Fan
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 10:24 am | |
| "Ja jesam,nisam se od one sitne ribice dovoljno najela" *kaže Cleo i uzme zeca* | |
|
| |
Nena Veteran
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 11:05 am | |
| * Lilly uzme zeca i pojede ga, te zahvali "Hvala, malo mi je oštećena noga pa nemogu jako trčati, niti nemogu uloviti životinje." | |
|
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 11:11 am | |
| "U redu je...Ja ću ti loviti sve dok se ne oporaviš"...*osmjehne je Rina*... | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 11:19 am | |
| | |
|
| |
***Horses-Lover*** Fan
Broj postova : 210 Zmajski novci : 5804
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:04 pm | |
| Ime:Sangha Vrsta:Cyanne Biografija:Vesela,pričljiva,tvrdoglava :D Slika: Dob:teenager *Bok,Ja sam Sangha :D A vi ste...?* | |
|
| |
Nena Veteran
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:09 pm | |
| "Dobro došla Sangha!" srdačno reče Lilly. "Jesi li gladna?" | |
|
| |
DoggyModesty Fan
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:10 pm | |
| "Ja sam Cleo *kaže sramežljivo Cleo* | |
|
| |
***Horses-Lover*** Fan
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:15 pm | |
| *Drago mi je :D i da gladna sam,ima šta za jelo?* | |
|
| |
Nena Veteran
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:17 pm | |
| * "Rina je svakome uhvatila zeku, od mene je još malo ostalo, pa ako želiš malo zeke, samo reci!" | |
|
| |
***Horses-Lover*** Fan
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:18 pm | |
| *Hehe,ne hvala,ja sam biljožder :D Uhh,idem dolje do jezera malo pasti :D Brzo se vraćam* | |
|
| |
Nena Veteran
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:20 pm | |
| * "Uh. Onda oprosti, nisam znala. Najedi se onda biljaka" Zbunjeno će Lilly, " Mi te ovdje čekamo." | |
|
| |
***Horses-Lover*** Fan
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 1:22 pm | |
| *Ma u redu je,hvala što si tako dobra prema meni* ---> kaže Sangha *-idem vidimo se* | |
|
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 5:44 pm | |
| Dobrodošla......*reče Rina*...Hmmm...Moj san se ostvario..."...*zamislila se*..."Usput Shanga...Kakva si ti to vrsta konjića?
Zadnja promjena: Golden; pon srp 20, 2009 8:20 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 6:00 pm | |
| Dobrodošla-reče Paw Nadam se da će ti ovdje biti lijepo , usput ja sam Paw. | |
|
| |
Arlin97 Novi član
Broj postova : 29 Zmajski novci : 5771
| Naslov: Re: UniCreatures ned srp 19, 2009 7:14 pm | |
| Ime:Kaanica Vrsta:Coral Kaan Biografija:Sarkasticna,vesela,vijecito gladna,prijateljski raspolozena prema unijima koji ne lice na njezinu hranu.Zivi sama. SSSSdravo. prosikce Kaanica Kako sssste?
Zadnja promjena: Arlin97; sri srp 22, 2009 2:40 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UniCreatures | |
| |
|
| |
| UniCreatures | |
|