Dragon Cave Croatia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dragon Cave Croatia

Croatian Dragon Cave forum // Hrvatski Dragon Cave forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  LoginLogin  RegistracijaRegistracija  

Zmajski klan

Go down 
+11
Jaguarka
DoggyModesty
aky-mala
Tina
Vale52
Nemoilily
Anđelicha
dragoness
Pekica
***Horses-Lover***
DC Forum Admin
15 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
DoggyModesty
Fan
Fan
DoggyModesty

Broj postova : 271
Zmajski novci : 6394

Zmajski klan - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 11:42 am

*"Ja nemam ništa protiv :) i ja sam mlada,samo 20 godina :/"-kaže Rina*
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 11:45 am

"Joj...Hvaja ti..."...*nježno se osmjehne Rini*..."Mogu li pitati...Ima li netko tko bi se brinuo za mene?Još sam mala i neznam se sama snalaziti..."
Zmajski klan - Page 4 Go5J

Zadnja promjena: Golden; uto srp 07, 2009 12:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
DoggyModesty
Fan
Fan
DoggyModesty

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 11:46 am

"mogu ja,nije problem"-kaže Rina
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 11:51 am

"Pa...Ako hoćeš...Meni će biti drago da mi budeš "dadilja""...*reče Joy*..."Samo da znaš...Problematićna sam"...*kaže Joy i istog trena pocrveni
Zmajski klan - Page 4 Go5J

Zadnja promjena: Golden; uto srp 07, 2009 12:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
DoggyModesty
Fan
Fan
DoggyModesty

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 12:01 pm

"i ja,napravim frku u 2 minute haha"-kaže Rina
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

Broj postova : 222
Zmajski novci : 6665

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 4:16 pm

"Dobrodošla,Joy!Hmmm,mi se pripremamo pobjeći odavde,ako oćeš možeš ići s nama!Usput,mogli bismo krenut odmah,ali ako se Joy nama pridruži imati ćemo dva mladunca!Netko se mora brinut za mladunce i čuvat ulaz u špilju dok drugi budu tražili Šparugu.Mislim da je najbolje da Angie čuva mladunce jer već skrbi o Arini pa se kuži u to.A što se nas tiče,mislim da bi bilo najbolje da odmah napravimo grupe za portagu:Rina,Magic i Shayney,ako vam paše,vi možete krenuti zapadno od špilje,a Lo i Lu,ako se slažete,mogle biste poć samnom i mi bismo krenuli istočno od špilje.Nadam se da se slažete,a ako itko pronađe Šparugu,kao što sam već rekla,oni koji imaju krila neka polete i riknu,a oni koji nemaju,neka se samo riknu.Ako Šparugu ne budete pronašli do noći,onda se vratite u špilju,a ako osjetite njen miris zovite drugu grupu i zajedno ju pokušajte naći.-reče Vale držeći zakrvavljenu šapu na rani koju joj je čovjek nanio.*
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Broj postova : 246
Zmajski novci : 6814

Zmajske karakteristike
Trade:
Zmajski klan - Page 4 2uigk0g100/100Zmajski klan - Page 4 35ckk94  (100/100)

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 6:25 pm

*"Može. Nas dvije idemo s Vale." rekla je Lo i nakon pet min krenule su tražiti šparugu. Hodale su i hodale. "Ajme! Vale, popni nam se na leđa pa da uzletimo. Tako ćemo je lakše naći." rekla je Lu. Vale je pomalo okljevala jer nije nikada letila, ali je popustila. Uzletile su, ali ne previsoko. "Osjećam miris ljudi!" vikne Vale na što su se vinule više u zrak i ugledale skupinu ljudi s puškama kako kreću prema špilji. "Nema Flamea pa imamo prednost! Možemo ih napasti!" vikne Lu. Ostavile su Vale skrivenu u žbunju jer je imala ozljeđenu ruku i vinu se u zrak. Letile su točno iznad ljudi i obrušile se na njih. Tako kako su se obrušile već su svadale četvoricu, a drugi nisu stigli napeti puške pa su udarcima svladali još ptoricu. No to nije bio kraj. Niotkuda su se stvorile kolone ljudi. "Što je sada ovo! Pa oni su poslali čete na nas zmajeve! Ovo je ludo!" riknula je lo i svladala dvojicu udarcem repom. "Pogledaj koliko ih je! Pre slabe smo! A kada dođe i Flame to će biti nemoguće!" vikne Lu. Ljudi su ranili Lo i Lu u desnu ruku, a ostale dijelove tijela su čuvale ljuske. "Najbolje da uzletimo!" vikala je Lo. Uzletile su što su brže mogle i pronašle su Vale kako jede srnu. "Ajde, popni nam se na leđa da pobijegnemo ljudima!" vikne Lo. "Što vam je s desnom rukom?" upita Vale. "Ma! Metak nas je pogodio!" ljutito kaže Lu i krenule su obavijestiti druge zmajeve da što brže krenu.*
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyuto srp 07, 2009 7:18 pm

*Vale je sjela na njihova leđa i svo troje je stalo vikat i upozoravat ostale zmajeve da dolaze kolonije ljudi.Odjednom.Lo osjeti nešto i vikne:Šparuga!Osjećam njen miris!.Ubrzo su i Vale i Lu osjetile njen miris,ali nisu obavjestile ostale zmajeve jer je bilo preopasno jer su im ljudi bili za petama."Ej,pogledajte,možemo se sakrit u onu kolibu!-Vale pokaže prema jednoj kućici sakrivenoj u žbunju i grmlju te pokrivenu liščem koja je izgledala napušteno.Uđoše u tu kućicu i isprva je izgledala mračno i malo,ali pronašle su svjetiljku i upalile ju.Koliba je bila velika i dobro osvjetljena.Odjednom začuju neko šuštanje,ali nisu se obazirale misleći da je štakor no kasnije se čulo sve više i više.A onda su vidile vani grupu ljudi sa puškama.Preplašile su se i mislile da će ući u kolibu.Jedan od njih je došao na krov kolibe i treštao svom snagom.Odjednom ih nešto povuče dublje u kolibu i čvrsto ih je držalo za usta.Vale se opirala,a Lo i Lu su ostale ko ukopane zbog neželjenog gosta.Kasnije se čuo iznad njihovih glava vika nekog čovjeka:"Ovdje nema nikakvih zmajeva!Flame nas je opet bezveze odvukao u šumu!"Nakon što su svi ljudi otišli,Vale je počela gristi ruku koja joj je čvrsto držala usta."AAAAAUUUUUUUČ!TO BOLIIIII!" začulo se iza nje te pogleda prema istom smejru.Razrogači oči kad ugleda prizor.Nepoznat bijeli zmaj se previjao od boli,a Lo i Lu je još uvijek čvrsto stezala-
Šparuga!*
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptysri srp 08, 2009 11:59 am

"Šparuga! Što ti tu radiš?" upitala je Lo. "I tko je taj bijeli zmaj?"
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

Broj postova : 342
Zmajski novci : 5813

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 12:02 pm

*Magic se vrati iz guštika i ugleda Šparugu i Lo i Lu.
Lo!
Izderala se Magic iz sveg glasa.
Tko je to?
Magic se zaletila te vidjela bijelog zmaja.Prosula je po njemu čarobni prah.Istog trenutka se ustao na noge.
Tada je prijekorno pogledala Šparugu koja je sjedila u kutu.
Što ti radiš ovdje??Umrli smo od brige!

Magic čuje neku galamu 500 metara dalje od njihove kolibe.Odjednom se sruši na zemlju.Imala je još malo snage da vikne.
Lo i Lu,okupite sve zmajeve u ovoj kolibi i odite daleko..Bilo gdje!Nismo sigurni ovdje.Nemojte se vraćati zbog mene.Pogođena sam,naći ću vas kasnije.Obećajem.Idite,brzo!
Magic je znala da im laže da će biti dobro,jer ju je sve jako boljelo...
[Vrh] Go down
http://cookie-avatars.blog.hr
Nemoilily
Fan
Fan
Nemoilily

Broj postova : 234
Zmajski novci : 7954

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 3:33 pm

*Taman kad je Magic izašla iz štale David se naglo zaletio unutra.
Stao je ukopan (zbog puno zmajeva) dok nije došao sebi i ispustio je snažan vrisak*

D: "KIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa..."

*Skoro se onesvjestio da iza njega nije stajala njegova starija sestra Bella, koja je napravila repirizu*

B: "KIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa..."

*Zmajevi su začuđeno gledali u vrištavu uplašenu djecu, koja od straha nisu mogli napravit ni korak. Alexandar je u očima nekih zmajeva vidio loše namjere pa je odmah stao pred svojim bratom i sestrom.*

Al: "Šparuga još nije sposobna za bjeg pa će morat ostat ovdje. Mi ćemo otič u planine. Tamo je prestrmo i opasno za ljude pa nas neće pratit. Ja ću ići s vama da ako vas netko slućajno napadne da se možete branit. Mene nesmju ubit jer sam ja s strane ljudi i to će oni znat zbog oznake na marami."

*na zelenoj marami je imaocrni crtež križa s zmijom iznad kojeg se nalazila kruna s tri šiljka i dva para krila.*

Zmajski klan - Page 4 Blbl
očajan crtež TT _ TT

Al: "Uredu krećemo ja ću nosit crvenu (mislio je na vale), a vi ostali dajte sve od sebe."

*Htje je što prije napustit štalu zbog uplašenog Davida i Belle. Čim su izašli iz špilje su poletjeli prema planinama. Šparuga ih je jedva stigla pozdravit.*

Zadnja promjena: Nemoilily; pet srp 10, 2009 3:51 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://dragcave.net/user/nemilily
Tina
Veteran
Veteran
Tina

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 3:47 pm

*Magic se previjala u bolovima te je osjetila kako ju snaga napušta.
Šparuga?
Upitala je Magic,gledajući je očima punim boli.
Hoću li preživjeti?
U tom trenutku su naišli ljudi te se Magic pravila mrtvom.
Šparuga!Uvuci se pod zemlju!Napravi bilo što da te ne primijete!
Šparuga je to i napravila.Kad su se udaljavali,Magic je skupila ono malo snage i jurnula na njih.Bilo je 5 ljudi.Magic je udarala repom,kandžama,svojim oštrim zubima.
Tada,kad su svi bili onesposobljeni za bijeg,ubila ih je i pojela jednog.Odmah joj se vratila snaga koju je imala.Bila je čak i jača nego ikada prije.
Šparuga,izađi van.
Kad je bila tako jako snažna,počela je mumljati.
Moram ubiti Aleksandra,moram ubiti Aleksandra
Šparuga je poludila od bjesa,no Magic se samo odvezla na oblaku u njihovom smjeru i govorila:
Moram ubiti Lo i Lu,Moram ubiti Vale.
Moram ubiti Šparugu..

Tad se zaletila prema Šparugi koja se istog trena ukopala u zemlju.Na Magic je i dalje djelovalo ljudsko meso koje je pojela.Ono joj je govorilo da mora ubiti sve te zmajeve.
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 3:59 pm

"Hej,mali,imam ja i noge,znaš?-ljutito reče Vale Alexandru koji je samo odmahivao glavom i kolutao očima.Vali je prekipjelo i dala mu šamar repom.Dok ga je gledala kako se crveni na jednoj strani lica osmjehnula mu se i iskesila zube te krenula van iz kolibe.Taman je izašla,a Magic je odmah krenula na nju.Počela ju je udarat,gristi,bosti!Ona je samo uzvračala istom mjerom ne znajući što da radi.
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 4:29 pm

*Magic osjeti mučninu.Odjednom iz njenih usta izleti gušter koji je na ramenima nosio ceduljicu:
~Moram ubiti Vale,Lo i Lu,Šparugu i ostale.
Tada je shvatila kakvu je bol nanijela i Šparugi i Vale te se ispričala i zacijelila rane koje je nanijela Vale i Šparugi.
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 4:36 pm

*Vale je bila bijesna i prvo što je učinila je skočila na guštera sa svih svojih 250 kila i kad ga je dobro natamburala onda ga je stala grepsti i napokon ga je raščetvorila.Svi ostali zmajevi su je gledali kao da je luđakinja,samo joj je Magic stala liječit rane i nosit vode.*
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 5:00 pm

*Magic se nasmijala kad je Vale skočila jer je Zemlja tada doživjela malen potres.
Vale?Ne bi se ljutila ako bih te nešto pitala?
Vale je slegnula ramenima.
Koliko ti imaš kilograma i što ti sve jedeš u tolikoj ogromnoj količini??
Magic se nasmijala i trbuh ju je bolio od smijanja.*
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 5:03 pm

"Pa,jedem normalno,svaki dan po tri srne i dva zeca i još ponekad gricnem malo divljeg prasca...A kile?Hmmm,oko 250 najmanje."-reče Vale.
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 5:18 pm

*Magic se teatralno zgrozi te pita Vale kako da ne propadne u Zemlju(doslovno)od tolike težine*
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 7:56 pm

"Ah jadan gušer! Spljošten je! Umro u mukama..." smijala se Lu. "Sigurno više jedeš od tri srne, dva zeca i divljeg prasca." rekla je Lo cereći se Vali u lice. Svi su hodali i šutili. "Oh! Izgleda da nas Flame traži." rekla je Lu vidjevši Flamea kako leti u visinama. "Brzo! Sakrijte se u guštik!" vikne Lo gurnuvši Vale jer se vukla po putu kada je Flame počeo niže letjeti.
[Vrh] Go down
Nemoilily
Fan
Fan
Nemoilily

Broj postova : 234
Zmajski novci : 7954

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 9:40 pm

*Alexander je iskoćio pred Flameom*

Al: "Kakva krasna večer"

F: "Zar si sam ovdje ?!"

Al: "Ma da odlučio sam malo prošetat sam bez Davida i Belle"

F: "je možda koji drugi prijatelj s tobom ?"

*Flame mu je virio preko ramena, uvjeren da se neko skriva iza gustih grmova i stabla.
Alexandar mu to nije dopustio pa je počeo rastezat svoja ogromna krila.*

Al: "Ne, sam sam rekao sam ti."

F: "Slušaj me"

*Flame se jako naljutio, agresivno je gurnuo Alexandra uz obližnje drvo i polako približio svoje lice desetak centimetra od Alexandrovog.*

F: "U ovoj šumi žive zmajevi ubojice proždiru ljude.*

*Alexandar mu upadne u rječ s smješkom na licu*

Al: "Ma nemoj, su ti možda popapali gazdu"

*Flame podigne šapetinu i prije nego se Alexandar stigao obranit on mu je svojim oštrim panđama duboko razrezao kožu na licu i vratu, odmah mu je krenula teć krv niz lice i vrat*

Al: "Gaahhhhh... šta ti ovi ljudi šilje te nokte"

*Alexandar je odigao šapu prema rani, ali ga je zato Flame udario rogovima po ramenu*

Al: "Pas ti..."

*Flame se spremao drugom šapom udariti Alexandra kad se iz šume začulo*

???: "Flame, Flame... Flame di si ?"

*Flame se još jednom okrenuo prema Alexandru. *

F: "Znam da nešto muljaš, nikad mi nisi bio drag. Ako saznam da na bilo koji način pomažeš divljim zmajevima, ja ću te osobno ubit i izgledat će kao dajelo tvojih divljih prijatelja"

*Iz šume se čulo još dozivanja*

F: "Nisi više tako jak na jeziku, bolje bi ti bilo da se pobereš kući."

*Flame je napokon uzletio, Alexandar je odahvuo*
[Vrh] Go down
http://dragcave.net/user/nemilily
Jaguarka
Aktivan član
Aktivan član
Jaguarka

Broj postova : 76
Zmajski novci : 5992

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptypet srp 10, 2009 11:33 pm

Ime : Naisha
Vrsta: Sunčani zmaj , ženka

Slika:Zmajski klan - Page 4 U9IB1

Biografija:Odrastla sam s drugom vrstom zmajeva ,tako da neznam ništa o svojim roditeljima. Druželjubiva sam ali nekad i vrlo agresivna.

Chinemra doleti i ugleda mnogo zmajeva-Bok svima , kako ste?

Zadnja promjena: Jaguarka; sri vel 10, 2010 8:33 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://zivotinje5-tina.blog.hr
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptysub srp 11, 2009 8:25 am

"Alexandre! Jesi li dobro?" vikne Lo izašavši iz grma. "Osvetit ćemo se nekako!" zareži Lu.
Prošla je opasnost i svi su keruli dalje. "Hvala ti. Ipak si uspio obuzdati Flamea da ne pogleda u guštik." rekla je Lu. "Koliko još moramo putovati?" začuo se umorni glas Vale koja se vukla po putu. "To i ja pitam." rekla je Lu. "Ajde! Pretrpite malo! Ne gunđajte! Bok Chinemra. Pridruži nam se."vikne Lo. Svi su hodali dok nisu došli na malu čistinu gdje su se odmorili. "Idem uloviti srnu ili jelena. Gladna sam." rekla je Lo.*
*Odvojila se od ostatka skupine koja je pila vodu i pošla potražiti štogod za jesti. "O! Krdo srna i jelenova! Moram si ih priuštiti!" rekla je Lu oblizujući se. Sagnule su se i skočila na krdo koje se razbježalo. Lo je uhvatila srnu, a Lu jelena. "Sada imamo previše. Zar si ti baš morala ščepati tog jelena!?" vikala je Lo. Vratile su se s pljenom do drugih. "Evo! Kome se neda loviti može dobiti od nas ovog jelena!" vikne Lu iz daljine. Vale se odmah baci na jelena i počela ga je jesti umirajući od gladi.*
[Vrh] Go down
aky-mala
Moderator
Moderator
aky-mala

Broj postova : 263
Zmajski novci : 6491

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptysub srp 11, 2009 4:58 pm

*Lokica je obraćun između Flame-a i Alexandra iz krošnje obliznjeg drveta. Ona je poznavala Flame-a jer je kao mlada zmajica zivjela sa njim i drugim zmajevima među ljudima, samo sto je ona shvatila sto su oni htjeli napraviti od njih (Ono sto je Flame postao- sljepo slusat ljude...) i jednog dana je otisla u sumu i nije se vise vratila. Navikla se na zivot u sumi i skoro uvjek izbjegavala druge zmajeve, ali posto je opet nakon jaako dugog razdoblja vidjela Flame-a, koliko se promjenio, shvatila je da ga treba urazumit i pokazat mu i drugu stranu zivota(onu divljih zmajeva). "Ah, Flame... kad ćeš napokon shvatit i vidjet što se događa... Možda kad bi se udružila sa ovim zmajevima, možda bi mu mogla pokazat i ljepotu ovog svjeta... Ma, probat ću, ako ništa drugo bar sam probala.Sutra ću otići do onih zmajeva, da... pa ćemo vidjeti kako će se sve to dalje odvijati." Razmišljala je naglas dok je išla prema svojoj jazbini duboko u šumi među borovima i šikarom, skrivenoj od svih pogleda... *
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyned srp 12, 2009 10:47 am

*Magic,dok su svi zmajevi gledali okršaj,tražila je hranu za sebe.
Ovaj je predebeo,ovaj premršav,ovaj ima previše dlake pa bi se mogla ugušiti..
Komentirala je jelene koji su trčali oko nje.Odjednom je primijetila nekog jelena koji je bio taman po njenu ukusu.Zaletila se i napala ga.Ubila ga je u nekoliko sekundi.Taman tada su bile naišle Lo i Lu.Magic se osjećala dužnom jer je imala slasno meso u zubima,a za njih ništa.Tada je napala još jednog jelena i dala im.Naravno,Lo i Lu su se svađale.*
[Vrh] Go down
c(: elika c(:
Aktivan član
Aktivan član
c(: elika c(:

Broj postova : 77
Zmajski novci : 5879

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Emptyned srp 12, 2009 6:36 pm

Ime: Eli
Slika: Zmajski klan - Page 4 2Fjl
Vrsta: crni alt
Biografija: Ja sam crna zmajica posebne vrste, zabavna i uvijek spremna pomoći. Hranim se ostalim životinjama i biljem. Živim u špiljama koje uvijek dodatno uredim :)

* Eli doleti ugledajuči nekog čovjeka kako bježi te upita ostale:* Što se desilo?? Što je taj čovjek radio ovdje?!
[Vrh] Go down
http://www.cp-special.blog.hr
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Zmajski klan
[Vrh] 
Stranica 4 / 6.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Didica14,Zmajski klan