Dragon Cave Croatia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dragon Cave Croatia

Croatian Dragon Cave forum // Hrvatski Dragon Cave forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  LoginLogin  RegistracijaRegistracija  

Zmajski klan

Go down 
+11
Jaguarka
DoggyModesty
aky-mala
Tina
Vale52
Nemoilily
Anđelicha
dragoness
Pekica
***Horses-Lover***
DC Forum Admin
15 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
Vale52
Fan
Fan
Vale52

Broj postova : 222
Zmajski novci : 6665

Zmajski klan - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptysub srp 04, 2009 3:33 pm

*Dok su se ostali zmajevi kupali do zore,Vale je i dalje ležala u špilji spavajući,ali sada već trijezna.Malo kasnije u špilji se pojavilo mokro,ali čisto jato zmajeva:Lo i Lu,Šparoga,Shayney i Angie.Kad su vidjeli Vale kako čvrsto spava i ugledale muhe koje su joj plesale oko usta i slinu koja joj je curila i napravila lokvicu,prasle su u smjeh!Tada se Vale probudila,mrzovoljno zjevnula i pogledavajući zmajice koje su krepavale od smijeha,namrgodila se i okrenula im leđa.*

Zmajski klan - Page 3 Qodnjq
[Vrh] Go down
Nemoilily
Fan
Fan
Nemoilily

Broj postova : 234
Zmajski novci : 7954

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptysub srp 04, 2009 4:49 pm

*Šparuga je sjela nedaleko od Vale. Bilo joj je jako teško nositi toliki teret na leđima s tako slabim nogama. Pomirisala je svoja dva ogromna cvjeta na lijananama, i zatim je krenula škakljat vale po trbuhu jednom lijanom.

Odjednom se zapitala...
Nikad se nisam tako dobro osječala jeli to zato što sam izašla iz rupe? Dali da ipak ostanem zauvjek izvan rupe i pridružim se ostalim zmajevima i njihovom načinu življenja?*
[Vrh] Go down
http://dragcave.net/user/nemilily
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Broj postova : 246
Zmajski novci : 6814

Zmajske karakteristike
Trade:
Zmajski klan - Page 3 2uigk0g100/100Zmajski klan - Page 3 35ckk94  (100/100)

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptysub srp 04, 2009 5:18 pm

*"Vale,Vale... Znam da ti ne paše što se smijemo, ali si stvarno smiješna!" Lo se smijala kao luda. "Lo! Šparuga,Angie i Shayney prestanite se smijati. Vale to ne voli." Lu je govorila podsmjehujući se, nastojala se ne smijati i umiriti zmajeve da se ne smiju.
Nekako je uspjela.*

Zmajski klan - Page 3 14x2hlf

*Nakon toga Lo i Lu su odletile u šumu uloviti pljen za Vale koja je bila gladna. Spustile su se na čistinu. Tamo su ugledale vepra koji ih je primjetio i dao se u bijeg. Počele su ga loviti, ali je umakao jer su bile spore. "Bolje da poletimo i uhvatimo ga iz zraka." rekla je Lu. Poletjele su i čim su ga spazile, obrušile su se na njega i zgrabile ga. "Dobra ti je ideja..." rekla je Lo. S ulovljenim pljenom su se vratile k Vale. "Izvoliš. Sviježe ulovljeno." Lu je rekla pružajući joj vepra. Vale ih je pogledala, uzela vepra i počela jesti. "Hvala cure." rekla je pospanim glasom."Ispričaj nas. Idemo proletjeti nekoliko krugova čisto zbog krila koja su nam bila ranjena." rekla je Lo. Uzdigle su se i poletjele. Letjele su dosta duga, a zatim su se spustile. "Što kažeš da otiđemo do špilje gdje su vrući izvori da još uredimo prostoriju." predložila je Lu. Lo se složila i poletjele su. Došle su do špilje i sve je bilo u redu. Dodale su još voća i hrane. Kada su shvatile da je sve u redu pošle su natrag do zmajeva.*

* Polako je padala noć, a one su letjele. Najednom su čule pucanj. "Oh ne! Ljudi u našoj šumi! Opet love naš pljen. Što si oni zamišljaju?!" ljutito je govorila Lo. Tako ljute spustile su se među njih i napale ih. Bilo je onih 5 lovaca. Pretraživali su napuštenu šparuginu rupu. "E nećete!" srdito je riknula Lu i udarila dvojicu repom koji su pali. Ostali su napeli puške i ustrijelili Lo i Lu Svom srećom ljuske su ih obranile tako da su napale preostale lovce. Jedan se uspio spasiti tako da je ranjen pobjegao, a drugi su ostali ležati mrtvi. Psi su isto pobijegli nakon što su im pokazale prijetnju. "Tako! Neka im to bude znak da se ne vraćaju!" ljutito je govorila Lo. "Čekaj! Ako nam onaj preostali umakne pozvati će ostale ljude da nas opkole! Idemo ga naći!" zarežala je Lu. Poletjele su u potrazi za ranjenim lovcem. Našle su ga kako se odmara kod stabla i napale ga. Snažnosu ga udarile i pao je na što su psi počeli režati. Jedan ih je pas ugrizao za rep na što su one zamahnule repom i odbacile ga. "Tako! Mislim da je posao gotov!" rekla je Lu i poletjele su nazad u špilju.*

Zmajski klan - Page 3 N2lj6s
[Vrh] Go down
Anđelicha
Fan
Fan
Anđelicha

Broj postova : 293
Zmajski novci : 6235

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 10:14 am

*Bio je lijep i sunčan dan. Angie je odlučila malo prošetati šumom.
Nije ni slutila da će pronaći...zmajića. Šetala je i šetala i odjednom
ugledala malog zmajića a oko njega gladne pume. Jedna puma je
baš skočila prema zmajiću kada se Angie bacila na nju*
''e nećeš
pokvarena gaduro''
*riknula je i gurnula pumu,koja je ostala ležati,
a ostale su se razbiježale. Odlučila je uzeti mladunče i brinuti se
o njemu kao da je njeno,a ne ga ostaviti u ovoj šumi,prepunoj okrutnih
zvijeri i lovaca.*

Mladunče:
Ime:
Arina
Spol: Ž
Slika:

Zmajski klan - Page 3 187a53513f571f8edd2ee73137633cf4

*Odvela ju je do rijeke da se napije i okupa i uhvatila joj srnu. Onda
je odlučila upoznati Arinu s drugim zmajevima. Uputile su se prema špilji.*
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 10:21 am

*"Kako je sladak! Kažeš da si ga našla opkoljenog pumama! Hrabro! Spasila si ga!" uzvikne Lo."Ej Arina, izgleda da si prvo mladunče ovdje." rekla je Lu. "Angie, slobodno ako ćeš nešto ići raditi ostavi nama Arinu da je pričuvamo." rekla je Lo. "Tko zna čiji je to zmajić. Vjerojatno su joj lovci ubili majku." Lu kaže zabrinuto.*
[Vrh] Go down
Anđelicha
Fan
Fan
Anđelicha

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 10:24 am

''vjerojatno,bila je sama'' *odgovori Angie* ''točno,mamu su mi ubili lovci,
a tatu ugrizle otrovne zmije dok je spavao'' *tužno progovori Arina.
*
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

Broj postova : 342
Zmajski novci : 5813

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 11:15 am

*Magic dođe do Angie,Lo i Lu te Arine.
Kako slatko mladunče!Sigurno ti je teško bez roditelja,no probat ćemo dati sve od sebe da to popravimo.,reče Magic.
Magic se trzne te primijeti kako se previše približila zemlji sa svojim oblakom.Razmišljala je kako bi bilo lijepo da ima malo veći oblak da može sve svoje prijatelje staviti na njega da budu stalno zaštićeni.
Zatim se okrene i vidi Vale koja je još uvijek smrdila po alkoholu.Tada izgovori jednu čaroliju koja je unijela miris kakav još nisu osjetile.Taj miris nažalost nije ušao Vale u usta jer je ona imala zatvorena usta.No ušao joj je u nos pa u usta.Magic se nasmijala te raspuhala miris naokolo.Nažalost,neki je čovjek nanjušio to,te se opasno približio špilji u kojoj je Vale spavala.
Magic se zaletila te udarila Šparugu po glavi kako bi se uvukla u svoju rupu nazad.Također je svima njima dala znak da se maknu te uletila u špilju i opazila da čovjek drži sjekiru iznad Vale.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Makni se od moje prijateljice!,reče Magic no čovjek ju nije mogao čuti.Ona je došla do njega sa svojim oblakom te mu time zamutila oči.Čovjek se dezorijentirao i pao te ispustio sjekiru.Magic je pomislila da i da nije došla,Vale bi ga već otjerala svojim zadahom.
Dobro,jesi li ti normalna??!Ne razumijem kako uopće možeš spavati mirno dok netko drži sjekiru nad tobom?!,vikala je Magic na Vale.
[Vrh] Go down
http://cookie-avatars.blog.hr
Anđelicha
Fan
Fan
Anđelicha

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 1:25 pm

*za to vrijeme Angie je bila sakrivena s Arinom u gustoj krošnji jednog stabla*
[Vrh] Go down
Nemoilily
Fan
Fan
Nemoilily

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 2:48 pm

*Šparugi su od šoka poćele teć suze niz obraz, nije se htijela vratit u rupu nego je umjesto
toga otišla dublje u šumu prema planinama di ljudi nejdu, trčeći je primjetila mrtve lovce koje je nedavno ubila Lu i Lo. Šparugi se zgadio miris trupla koji je bio još gori od zadaha iz Valinih usta. Nastavila je trćat svom snagom neobazirući se na jake bolove u nogama i grćeve u prstima.
Naletila je na čopor vukova koje je samo zaobišla otavivši im zbunjene poglede na licima.
Šuma je bila sve gušća i sve se teže probijala, lijane su joj zapinjale za granje, a trnje s grmova bi joj se zabijalo u noge i njušku. Već je bila na izmaku snage kad je naišla na manju provaliu od nekih 3-4 metra. Namjeravala ju je obič, ali zbog skliskog tla punog suhog lišča posklizla se izgubivši ravnotežu i pala je u provaliu pritom jako udarivši s glavom.
Trudila se da ostane pri svjesti, gledala je prema nebu, vidjela je da s neba sljeće ogroman zmaj s nećim na leđima. Zatim se onesvjestila*

*Nakon nekog vremena Šparuga se još pomalo ošamućena našla na mekom slamnatom podu u toploj štali, još je bila umorna i nije imala snage otvorit oči. Odjednom je čula škripanje vrata i ulazak dvoje ljudi unutra. Djećak i djevojćica su sa sobom nosili kantu s toplom vodom puno ručnika i zavoje.*

Djećak:"Našao sam je u provaliji..."

djevojčica ga prekine:"kako znaš da je ženka!?"

D: "Pa po velićini glave znaš da mužjaci imaju manju glavu tata nam je prićao o tome"

d: "kad smo već kod tate šta misliš dal će se ljutit što si donjeo divljeg zmaja u štalu"

D: "Hello mi pričamo o istom čovjeku, pa znaš da će biti oduševljen neće se dat odvojit od nje"

*Djećak i djevojćica sjednu pored Šparuge. Izvadili su dvije krpe namoćene vodom i poćeli su joj čistit rane. Šparugi je to pasalo*

Bella(ime djevojćice): "jadnica slomila je ruku. Molim te davide dodaj mi onaj veliki zavoj"

*David uzme zavoj koj je stajao do njegove noge i doda ga Belli*

David: "Šta misliš šta je zmaj-biljka radila izvan zemlje u ovo doba godine"

B: "Pa valjda je odlućila malo prošetat"

D: "Si ti normalna pa ovi zmajevi cjelu godinu provode pod zemljom. Njima ne pada na pamet da se idu prošetat sve dok ne dođe..."

B: "Vrjeme za selidbu znam, znam. možda je bila odgojena s nekom drugom vrstom zmaja"

D: "ma da baš"

*Bella je završila sa zavijanjem rana kao i David*

D: "pa bilo bi vrjeme da krenemo ako ne želiš zakasni na posao"

*(David i Bella su morali radit sezonske poslove preko ljeta jer je obitelj bila u velikim dugovima)
oboje su se ustali i još jednom pomilovali Šparugu i zatim je poljubili u čelo na što im je šparuga uzvratila pospanim pogledom. Na izlasku iz štale David je dobacio*

D: "dobro nam je čuvaj Alexandre! "

*Šparuga je zbunjeno pogledala prema vratima štale*

"Alexandar?!"

*zatim se osvrnula i vidjela preljepog bjelog zmaja koj joj se osmjehnuo*

ime:Alexandar
spol: Muški
Slika:Zmajski klan - Page 3 K9sP

sry peki što sam malo preuređivala priću nism vidjela tvoj post nadam se da ti ne smeta

Zadnja promjena: Nemoilily; ned srp 05, 2009 3:45 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 3:19 pm

*Nakon što je prošla opasnost Lo i Lu su odlučile proletjeti pod zvjezdanim nebom i naći hranu. Spustile su se do rijeke te počele piti vodu. Čule su neke glasove te odlučile otići da vide tko je tamo. Sakrile su se iza grma i vidjele crvenog zmaja kako jede i ljude oko njega koji ga hrane. "Ajme! Pa to je još jedan zmaj! Ljudi se brinu za njega! Pogledaj, ima ogrlicu." kaže Lo. Najednom zmaj je uzletio s čovjekom, a drugi ljudi su odjahali na konjima za njima. "Ajmo ih pratiti." predožila je Lu i uzletile su.*

Zmajski klan - Page 3 25zlaud

* Nakon pola sata letenja crveni zmaj je sletio pokraj grada, a čovjek sišao s njega i pogladio ga te ušao u grad. Lo i Lu su lebdjele iznad i sve vidjele. "Hajmo se sada vratiti i obavijestiti druge da postoji još jedan zmaj koji živi s ljudima." krenule su se vraćati i sve je bilo mirno. Kad najednom osjete snažan udarac u rebra. "Hej Lo! Prestani me udarati!" vrisne Lu. "Pa ne udaram te..." Lo je zašutila kada je primjetila kako ih crveni zmaj napada. Lebdjeli su i suobljavali su se s crvenim zmajem. On je bio pre jak te ih je snažno gurnou, a one su počele padati, ali je Lo uspjela zagristi zmajev rep te su ga povukle sa sobom dolje. Pali su među gusto drveće te su se svi ozljedili. Ležali su zajedno shrvani na zemlji. "Zašto nas napadaš?" Lo je upitala crvenog zmaja. On je odgovorio: "Zato što se motate oko grada, a to ljudi ne vole i dobio sam zadatak da ubijem onoga tko se mota okolo!" "Molim te! Nemoj nas ubiti! Nećemo se više motati!" molila je Lu. "U redu. Još ste mlade. Ali ovo vam je posljednji put da sam vas poštedio." zarežao je. "Što ti živiš s ljudima?" upitala je Lu. "Da, oni se brinu za mene, a ja im čuvam grad." rekao je. "Uskoro ću dobiti neki zadatak. No ne znam koji. Samo znam da se tiče vas divljih zmajeva.Čujem da ste vi divlji zmajevi ubili neke lovce. Bolje da pobjegnete jer ljudi dolaze. Traže me, a ja tu ležim" rekao je. Lo i Lu su brzo otrčale dalje u šumu jer nisu mogle letjeti. "Flame! Flame! Jesi li dokrajčio onoga zmaja?" upitao je jedan čovjek. "Nisam, pobjegao je." na neki im je način to probao reći, ali su shvatili.*

Ime:Flame
Spol:Muški
Slika:Zmajski klan - Page 3 209pl6d

P.S. Ne smeta mi :)
[Vrh] Go down
Anđelicha
Fan
Fan
Anđelicha

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyned srp 05, 2009 8:25 pm

*Kada su stigle u zmajevu špilju Lo i Lu su ispričale sve što im se dogodilo.
Preplašena Arina skrila se iza Angie.*
''Morat ćemo pobjeć'' *jedva izusti Angie*
''Nas je 8 zmajeva,možda bi i mogli protiv ljudi zajedno. Arinu ne računam,
ona će ostati na sigurnom u špilji. Lolo (zlatni zmaj),Vanna (Crni Alt), ja Angie
(srebrni zmaj), Magic Dust (oblačni zmaj), Loky X (vamp black), Lo i Lu
(dvoglavi zmaj), Vale (crveni dino) i Šparuga (tamno zeleni zmaj)... čekajte
zmajevi,gdje je šparuga''
*upita okupljene zmajeve kada vidi da Šparuge nema*
''Čuvajte Arinu,idem ju potražit'' *reče i izjuri iz špilje. Uputi se prema šumi...*
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 11:00 am

"Wooooah,ovo je bilo blizu!!-kaže Vale Magic."Hvala.Zamisli što bi bilo da me debil napao,a ja tu spavam!-počne se Vale zahvaljivat Magic."Hej,krenimo potražit ostale zmajeve,sigurno su se negdje sakrili!"-govorila je Magic,ali kad je vidila Vale kako njuši oko ošamućenog čovjeka i zvuk njenog trbuha koji je krulio ko lud,Magic se složila da zajedno pojedu čovjeka.

*Nakon ručka,Magic i Vale uputile su se u traženju ostalih zmajeva,te su sreli Lo i Lu kako se vuku jednim putem koji je vodio prema špilji."Ejla,ste dobro?"-upita Vale."Jesmo,jesmo,imamo nešto važno za reći vam,ali najvažnije je da neznamo gdje je Šparuga!-reče Lu sva u panici,a Lo je samo kimala glavom za Luinim riječima...*
[Vrh] Go down
Nemoilily
Fan
Fan
Nemoilily

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 11:51 am

*Šparuga je bila sama u štali s Alexandrom. (znam da se piše Alexsandar al ja se zovem Sandra pa bi mi bilo glupo da se zmaj zove prema meni <_<) Alexandar je bio visok i bjel poput oblaka, imao je nebesko plave oči i zelenu maramu oko vrata*

Al: "Pa kako se osječaš?"

Š: "Ermm... uh... pa ok"

*Šparuga je tek sad počela osjećat bolove podlaktice ljeve ruke koja joj je bila slomljena,i ogrbotine po njušci, rukama i nogama koje su je pekle*

Š: "Šta ti si onaj zmaj koj je došao nakon što sam ummm..."

Al: "Da ja i moj brat David smo te našli u onoj provaliji jutros dok
smo malo obljetavali šumu"

*Šparuga je nakrivila glavu i suzila očne kapke da bi preciznije procjenila koliko je Alexandar zapravo retardiran*

Š: "David ti nemože biti brat on je čovjek"

Al: "Ne, on moja sestra moj mama i tata možda jesu ljudi ali su oni i dalje moja obitelj"

*Alexandar je lupio nogom u zemlju a šparuga je toliko nakrivila glavu
da joj je pala s ramena*

Al: "Čemu takva faca, moj tata me posvojo prije 16 godina dok sam još bio jaje, našao me ispred napuštene špilje i nastavio se brinut prema meni."

Š: "Šta ti dakle imaš 16 godina ja imam 15."

Al: "Heh dugo se nisam družio s vršnjacima"

*Nastala je jedna od onih neugodnih tišina gdje niko od sugovornika nezna šta da kaže. Šparuga je htjela prekinut tišinu postavivši prvo pitanje koje joj je palo na pamet*

Š: "Pa, prićaj mi još o svojoj obitelji."

Al: "Moja obitelj ha... moja mama Zelda je kuharica u popularnom restoranu u središtu grada,a moj tata je zmajolog."

Š: "Zmajolog ?!"

Al: "da, to ti je znanost koja proučava zmajeve, a moj tata zna puno o zmajevima stalno nas proučava, ali zadnje što sam čuo je da neki zli ljudi žele od njga saznat kako najlakše ubit neke divlje zmajeve u šumi koji su proglašeni ubojicama. Tata im nikad nebi rekao tako nešto i zato su mu oduzeli dozvolu za daljnji rad"

*Alexandar je tužno spustio glavu, Šparuga nije znala šta da kaže...*

Š: "Alex"

Al: "Da ?!"

Š: "Žedna sam"

Al: "Joj oprosti trebao sam ti prije donjet"

*Alexandar uzme kantu koja je stajala u kutu štale i stavi je ispod špine koja je stjala odmah pored. Alexandar svojom njuškom okrene ručicu na špini i voda počne teć u kantu. Čimse kanta napunila Alexandar je isto tako zatvorio špinu, primio je kantu za ručku i donjeo je Šparugi koja je s guštima počela pit*

Al: "Oprosti al još mi nisi rekla svoje ime"

*Šparuga je prestala pit, podigla je glavu pogledavši Alexandru ravno u oči*

Š: "Šparuga"

*Šparuga se lagano nasmijala, a Alexandar joj je uzvratio osmjehom*

Zadnja promjena: Nemoilily; pon srp 06, 2009 11:57 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Tina
Veteran
Veteran
Tina

Broj postova : 342
Zmajski novci : 5813

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 3:40 pm

*Magic je bilo dosadno te se vrtila na svom oblaku,no nije vodila računa ni gdje je ni što je.Odjednom se našla u nekom guštiku.*
[Vrh] Go down
http://cookie-avatars.blog.hr
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 4:05 pm

*Lo i Lu su nakon odmora odlučile potražiti Šparugu kao i Angie. Krenule su. Spustile su se u šumu. "E sad, šuma je gusta i može biti bilo kuda!" rekla je Lu. "Vjerojatno su je ljudi oteli i tko zna što joj žele napraviti!" reka je Lo. "Hajmo na sjever." predožila je Lu i krenule su. Po šumi su hodale nisu letjele jer može biti u nekoj rupi. Hodale su dulje vrijeme. "Ajme! Već je tražimo sat vremena bez stajanja!" umorno je rekla Lo. "Pretrpi! Ipak se radi o životu Šparuge!" ljutito je rekla Lu.*

* Najednom se ispred njih spusti Flame s čovjekom koji je sišao s njega. Čovjek je imao pušku. "Sada morate umrijete jer ste ponovno zakoračile na ljudski teritorij!" zarežao je Flame. "Kako bi mi znale kada tražimo prijateljicu!" vikala je Lu. Flame nije okljevao nego je na čovjekov znak napao Lo i Lu. Ugrizao je Lu za vrat na što je Lo pandžom udarila Flameov bok. Lo je jauknula. "Boli me vrat!" vikala je. Uzletile su i Flame je uzletio za njima. "Što sada? Pre jak je!" vikala je Lu. "Moramo pobjegnuti kod drugih zmajeva da nas zaštite!" rekla je Lo.*

* Dosta su se približile špilji, a Flame je odjedanput nestao. "Ha! Prepao se!" veselo je klicala Lo. Mahnito su ušle u špilju i sve isprićale ostalima. Najednom se ispred špilje pojavi čovjek s uperenom puškom koji sjedi na Flameu. "Ajme! Vratio se!" viknula je Lu. "Zašto nam to radiš?" upitala je Lu. "Imam zadatak dovesti ili ubiti sve divlje zmajeve." rekao je Flame. "Vale čuvaj se!" viknula je Lu. Najednom je čovjek zapucao i metak je zamalo pogodio Vale, ali se ona izmaknula. "Čovjek želi Arinu živu, a vas ostale tko će se opirati mrtve." zarežao je Flame. Zmajevi su brzo pobjegli dublje u špilju, a Flame i čovjek su ih više nisu mogli naći pa su otišli. "Vratit ćemo se mi uskoro! S više ljudi!" čuo se Flameov glas kako je odlazio.
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 4:32 pm

"O,ne,što ćemo sad?Moramo pronaći Šparugu i otići odavde!"-počne Vale paničariti.Dok je ona tako vikala Lu je primjetila da krvari."Vale šta ti je ovo?!"-pogleda Lu ogorčeno u Valinu ranu,a Vale odmah zašuti i pogleda u istom smjeru."AAAAARGGGGGHHHH!!!!Šta je sad ovo?!!-rikne Vale počeći jecati.Zrno ju je okrzlo,ali ipak ostavilo dubinsku ranu.Dok je pokušala nešto pametno smislit počela je plakat.Drugi to nisu primjetili pa je samo obrisala suze i nastavila."Hmm,možda bi trebali ići na drugi kraj šume.Tamo nikad nije bio ni jedan čovjek niti zmaj,ali kako ćemo doći tamo?-Vale je počela pričati svakakve njene planove,a drugi zmajevi su svoje niti ne sluteći da im prijeti ozbiljna opasnost...
[Vrh] Go down
DoggyModesty
Fan
Fan
DoggyModesty

Broj postova : 271
Zmajski novci : 6394

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 4:51 pm

Ime:Rina
Vrsta:Valentinski zmaj
Slika:Zmajski klan - Page 3 AEOL
Osobine:Sramežljiva,voli pomagati drugima
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 7:14 pm

*"Hm.Vale je dobro rekla. Najbolje da se drugdje premjestimo i da svi potražimo Šparugu." rekla je Lo. "Preko noći moramo postaviti stražu da nas ne zaskoće kada spavamo. Možemo odmah sutra krenuti. Što prije, brže ćemo se spasiti." rekla je Lu. "Čekamo vaše mišljenje." rekla je Lo.*
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 7:32 pm

*"Hmm,odlična ideja!"-reče Vale."Najbolje da se odvojmo pa da jedna grupa ide na jednu,a druga na drugu stranu.Lo i Lu,vi možete ići sa Magic,naravno,ako se slažete,a ja bih mogla poć s vama"-pogleda prema Angie i Arini."Svatko neka ide na svoju stranu,a ako netko pronađe Šparugu ili bar osjeti njezin miris neka se vine u zrak i rikne iz petnih žila!"-reče Vale ."A ako ne pronađemo Šparugu dok ne padne mrak svi se vratite u špilju,može?"-upitno pogleda sve zmajeve zabrinutim pogledom.*

btw sori pekica što sam kopirala ovo tvoje da razgovore naglašavaš debllijim slovima,ali tako mi se čini malo više preglednije ;)
[Vrh] Go down
DoggyModesty
Fan
Fan
DoggyModesty

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptypon srp 06, 2009 7:36 pm

*"Može :)"-kaže Rina*
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyuto srp 07, 2009 8:05 am

"Može. Nas dvije se slažemo." rekle su. "A kada se kreće i Vale, nisi li ti crveni dino, kako ćeš ti letjeti?" upitala je Lo.

P.S. Za Vale: Nema problema u vezi teksta
[Vrh] Go down
DoggyModesty
Fan
Fan
DoggyModesty

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyuto srp 07, 2009 9:01 am

*"Pa može nmeko ići s Vale i ako nađu Šparugu da onaj koji nije dino leti"-kaže Rina*
[Vrh] Go down
Vale52
Fan
Fan
Vale52

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyuto srp 07, 2009 9:37 am

"Pa da,evo ja bih išla sa Angie i Arinom,ako vam nije problem.-pogleda upitno prema Angie.

btw ovo mi je 200. post :D

Zadnja promjena: Vale52; uto srp 07, 2009 3:50 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Pekica
Fan
Fan
Pekica

Zmajske karakteristike
Trade:

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyuto srp 07, 2009 11:02 am

*"Nama sve jedno. Tko će biti samnom i Lo?" upitala je Lu.
"I kada se kreće?" upitala je Lo.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Emptyuto srp 07, 2009 11:40 am

Ime:Joy
Slika:Zmajski klan - Page 3 Go5J
Vrsta:Crni alt...Beba...Nadam se da se Vanna ne ljuti :D
Biografija:Mamu su mi ubli lovci a tatu zarobili ljudi...Još samo mala i neznam se sama snalaziti...

"Gdje sam to ja?"...*upita sama sebe Joy*..."Zar sam opet zalutala?"....*okrene se prema ostalim zmajevima*...Ops...Pa tu je cijelo društvo...Imate nešto protiv ako vam se pridružim?Usput moje ime je Joy...Ja sam malo siroče...Mamu su mi ubili a tatu zarobili...Nema se tko za mene brinuti..."

Zadnja promjena: Golden; uto srp 07, 2009 11:44 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zmajski klan   Zmajski klan - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Zmajski klan
[Vrh] 
Stranica 3 / 6.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Didica14,Zmajski klan