didica14 Novi član
Broj postova : 16 Zmajski novci : 5453
| Naslov: Didica14,Zmajski klan uto vel 09, 2010 6:11 pm | |
| ROAR SVIMA! (molim da zamislite da možemo ovo raditi,jer bi bilo ovako zabavnije) Dobro došli u moj scroll!Predstavit cu vam neke od najvažnijih zmajeva u koje imam povjerenje,i koji su poznati u ovom zmajskom Klanu.
Da kažem našto o ovom Klanu.
Ovaj je klan mlad,i tek je prije nekoliko mjeseci napravljen.Klan se zove White Star.Prvi zmaj i vođa se zove Dragony,i majka ga je nazvala po jednoj prijateljici,ali je ispalo da je muško,ali se on ne srami zbog toga. Ime: Dragony Vrsta: Albino Spol: M Starost: Adult Status u coporu: Voda Opis,po mom mišljenju: hitar,brz,jak i odlucan,netreba se baš puno reci o njemu,kao svaki muški zmaj
Ime: Mihaela Vrsta: Bijeli zmaj Spol: Ž Starost: Adult Status u coporu: Voda Opis,po mom mišljenju: mirna,druželjubiva,pametna,hrabra,voli bebe zmajeve,ona je žena od vode
Ime: Jucy Vrsta: Mint obojeni zmaj Spol: Ž Starost: Adult Status u coporu: istraživac Opis,po mom mišljenju: brza i hitra,i pod brza mislim jako brza,u dobrim je odnosima s vodom
Ime: Pinky Vrsta: Balloon zmaj Spol: Ž Starost: Adult Status u coporu: Kuhar Opis,po mom mišljenju: inače voli jesti,ali može i plutati zrakom,pa joj je lagano otići do planina gdje ima ljekovitih biljki
Ime: Jack Vrsta: Tamno zeleni zmaj Spol: M Starost: adult Status u coporu: istraživać Opis,po mom mišljenju: inače brz pod zemljom,zna se udvarati drugim zmajicama
Ime: Cloud's king Vrsta: Daydream zmaj Spol: M Starost: Adult Status u coporu: čuvar manjih zmajeva ili jaja Opis,po mom mišljenju: odličan u letenju,voli se izležavati na oblacima To su najvažniji zmajevi,a ostali su ovi: Ime: Brown planet Vrsta: Whiptail zmaj Trenira se za: kuhara
Ime: Pink bed Vrsta: Balloon zmaj Trenira se za: bacača kamenja u borbama
Ime: Golden star Vrsta: Magi zmaj Trenira se za: magičara
Ime: Small girl Vrsta: Pygmy zmaj Trenira se za: Istraživaća
Ime: Golden Cloud (brat od Golden star) Vrsta: Magi zmaj Trenira se za: magičara
Ime: Thunder Yellow Prince Vrsta: Električni zmaj Trenira se za : Borca Bebe ili jaja:Ime: Bezimeno Vrsta: ??? Trenirat će se za: ???
Zadnja promjena: didica14; ned vel 14, 2010 8:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
BuNo Moderator
Broj postova : 103 Zmajski novci : 5734
| Naslov: Re: Didica14,Zmajski klan uto vel 09, 2010 6:16 pm | |
| Jako dobra ideja samo ovo po meni spada u releplay ili nešto..Jer ti si ovdje opisala svoje zmajeve,njihove avanture,za što ih treniraš itd. | |
|
didica14 Novi član
Broj postova : 16 Zmajski novci : 5453
| Naslov: Re: Didica14,Zmajski klan uto vel 09, 2010 6:20 pm | |
| Da,ali da zmajevi ne stoje tu k'o pite,pa sam ih malo htjela "ukrasit" | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Didica14,Zmajski klan | |
| |
|