Naslov: Re: Najdraža muzika uto kol 18, 2009 7:59 pm
Brawooo Adeeee......... Slušaš sve ko i jaaaaa........
Pussssssseeeeeeee
Tina Veteran
Broj postova : 342 Zmajski novci : 5813
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 11:04 am
Iwonchica ;) je napisao/la:
Meni je to totalno ludo šta mladi slušaju narodnjake i cajke. To su oni koji neznaju što je bio rat i ne doživljavaju ga. ... moglo bi se tu pričat i pričat ali riječi su suvišne. mislim da niti jedan srbin ne raspali naše pisme, kao što "mi" njihove. ne osuđujem vas, meni to ne smeta, ako vi uživate u tome, onda izvolite, vaša stvar, a ja osobno to nikad nebi slušala. textovi na cajkama su niskointeligentni. e ovo mi e jako: "danasnja djeca slusaju cajke...priče iz vukovara za njih su bajke..."
slušam rock || punk || nešto metala. rockerica ^^ pisme su kao stvorene za mene, a i stil. :)))
long live rock! ujeea. ^^
Proglašavam te najpametnijom osobom na planeti. :amen:
DoggyModesty Fan
Broj postova : 271 Zmajski novci : 6394
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 11:07 am
xD ja slušam neš kaj nađem -.-" ak mi se sviđa zz cajke ne slušam tak puno,mrvicu,al mi je dosadilo
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 11:37 am
pa jbt, nisu pjevači kriwi za rat
Nemoilily Fan
Broj postova : 234 Zmajski novci : 7954
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 12:22 pm
što se tiče cajka ja ih ne volim i sad dok sam bila u osmom razredu sam primjetila da večina njih (dobro gotovo svi) koji slušaju cajke puše, piju imaju loše ponašanje a neki i loše ocjene (neka mala iz mog raz. je pala godinu -.-') također se jedna toliko napila da je skoro umrla! (dobro to sam čula iz tračeva xD) al uglavnom uopče mi se nesviđaju takvi ljudi (tužno je vidjet šestaše i petaše koji puše za vrejme odmora) dal ih te cajke čine takvima ili su jednostavno cajke stvorene za takvu vrstu ljudi. :|
Dragony Aktivan član
Broj postova : 58 Zmajski novci : 5894
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 12:23 pm
New Age možete svaki dan čuti na tv-u xD Evo jednog linka, idite u Lite Sounds --> New Age pa tamo možete čuti New Age pjesmi:
Ima puno mojih iz razreda što slušaju narodnjake, pa to tamo počnu pjevati u razredu, a mene to živcira -.-' jednom su ponijeli neki kazetofon il nešto u autobus i počeli se derati s tim pjesmama a ja sjedila baš ispred njih
Tina Veteran
Broj postova : 342 Zmajski novci : 5813
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 4:53 pm
Gereb34 je napisao/la:
Ne,al naprimjer Brena je živjela u to doba i stalno navijala za srbine... I mislim,meni se gadi cijeli narod,njihov narod pljuje po našem urbanu,po našim svim pjevačima..I mi slušamo njihove!
*i btw.to je meni sam teljenje onih debelih opajdara*
sokki Fan
Broj postova : 208 Zmajski novci : 6359
Naslov: Re: Najdraža muzika pet kol 28, 2009 8:16 pm
Tina je napisao/la:
Gereb34 je napisao/la:
Ne,al naprimjer Brena je živjela u to doba i stalno navijala za srbine...
Lepa Brena u četničkoj uniformi išla kreštat za te manijake koji su se baš spremali zaklat nas. Pa jbt, sad ti slušaj narodnjake.
aky-mala Moderator
Broj postova : 263 Zmajski novci : 6491
Naslov: Re: Najdraža muzika sub kol 29, 2009 8:06 am
svako ima svoj izbor sto se tice glazbe, neko voli narodnjake, neko ih nemoze smislit.... ja osobno ih ne slusam, ali isto tako postujem ljude koji ih slusaju( osim ako me fakat izivciraju sa time, onda im pustim hevi metal, pa da vidimo ko ce duze). Nemoilily- ja imam frendicu koja slusa narodnjake(ali ona je iz bosne) i ima odlicne ocjene, ne pusi i ne pije, i fakat mi je best frendica, i ja postujem to sto ona slusa cajke i ona postuje to sto ja slusam rock...tako da se mogu naci i takvi ljudi
Naslov: Re: Najdraža muzika sub kol 29, 2009 8:36 am
slušam turbo folk prosjek mi je 5.0, hahaha, a brenu ću slušat dok sam žiw
Vale52 Fan
Broj postova : 222 Zmajski novci : 6665
Naslov: Re: Najdraža muzika sub kol 29, 2009 9:21 am
Ahh,kakva rasprava..Pa mozda na neke ljude koji slušaju narodnjake zaista utječe ta muzika jer,recimo,sve cure koje slušaju narodnjake u mom razredu su kurve!Moja naj frendica isto sluša narodnjake,al prije ljeta je bila sasvim normalna,nije se oblačila provokantno,niti se upucavala svakom ko prođe,al sad,vidile smo se prije par dana,žena je nosila minicu do piz**,obukla se ko da ide na poso u striptiz bar!Stalno mi govorila nešto kako je bila pijana bla bla,nekom tipu se upucavala cijelo vrijeme...ajme,ja iskreno mislim da cajke mjenjaju ljude i mislim da ta moja "naj frendica" neće biti ni naj,a mozda čak niti frendica..
Zadnja promjena: Vale52; sub kol 29, 2009 10:23 am; ukupno mijenjano 1 put.
sokki Fan
Broj postova : 208 Zmajski novci : 6359
Naslov: Re: Najdraža muzika sub kol 29, 2009 9:52 am
Takvi slučajevi su mi nepoznati. U mojoj školi narodnjaci su strogo zabranjeni. Ozbiljno. Svi profesori iz moje škole preziru taj tip glazbe. Ako mislite da su to starčeki iz stoljeća sedmog, ... gadno ste se prevarili.
Dragony Aktivan član
Broj postova : 58 Zmajski novci : 5894
Naslov: Re: Najdraža muzika sri vel 10, 2010 5:33 pm
U zadnje vrijeme slušam Dream Theater, pjesme su im predobre... iako im je glazba vrste metal, u njoj nema vrištanja...
BuNo Moderator
Broj postova : 103 Zmajski novci : 5734
Naslov: Re: Najdraža muzika sri vel 10, 2010 7:31 pm
Kako vi od svake teme znate napravit jednu spamariju.Po meni svatko ima svoj ukus za glazbu.Po ovome što gledam gori ste od srba,hrvata i slovenaca zajedno.Netko sluša cajke pa ga gremo kamenovat,zašto ste takvi? Ja recimo slušam sve.Većinom domaće u što spadaju i naše i cajke.Ja nerazumjem zbog čega se vi svađate.Srbi možda jesu napadali Hrvate i ostalo no nismo ni mi bili bajni prema njima i kakve to veze ima s muzikom? Kad bi se mene pitalo obožavam Pop,rock i domaće.Stvarno ste svinje,al doslovno.Morate napravit od svake teme spamariju.
Enyca Aktivan član
Broj postova : 50 Zmajski novci : 5489
Naslov: Re: Najdraža muzika sub vel 13, 2010 9:53 am
Uvijek slušam pop :)
aky-mala Moderator
Broj postova : 263 Zmajski novci : 6491
Naslov: Re: Najdraža muzika sub vel 13, 2010 11:04 am
Dragony je napisao/la:
U zadnje vrijeme slušam Dream Theater, pjesme su im predobre... iako im je glazba vrste metal, u njoj nema vrištanja...
pa nije svaki metal deranje.. postoji 9-10 (ili vise) vrsta metala, a za pola od toga nikad nebi reko da su metal. O_o
za Mansona bi 98% ljudi reklo da je metalac(po tome kako se oblaci i kakva mu je muzika), a on je roker...