Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 2:42 pm
Gereb34 je napisao/la:
ultra turbo folk, urbana, pop, domaća
potvrđujem: turbo folk/narodnjaci/na vasem jeziku cajke rules :roll:
Nemoilily Fan
Broj postova : 234 Zmajski novci : 7954
Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 3:02 pm
Gereb34 je napisao/la:
Gereb34 je napisao/la:
ultra turbo folk, urbana, pop, domaća
potvrđujem: turbo folk/narodnjaci/na vasem jeziku cajke rules :roll:
šta ti je uopče tako dobro kod tih cajki -.-
da ja kažem svojim prijateljima da slušam cajke niko se živ više nebi družio samnom
nemoj mislit da to kažem tek tako ja sam se naslušlala te bolesne muzike ja to sigurno nikad neću slušat (znam i neke pjesme kao aspirin, pa tamo neko lane moje, žena zmija... -_-)
bez uvrede al meni puno bolje zvuči psečje zavijanje
Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 3:12 pm
Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Npr men se nista ne sviđa osim domaće glazbe. Ne slusam >>sve<< turbo folk pjesme ok 2 ne volim sve ostalo da. I sto se tice strane glazbe, ne bi ju ni mrtav sluso, rađe bi nezz sto no ne bih sluso nis na drugom jeziku. Samo domace, xP. No pricaj ti sta os, svaki dan je sve vise osoba koje slusaju turbo folk :D :d
Iwonchica ;) Fan
Broj postova : 220 Zmajski novci : 6212
Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 3:19 pm
Turbo folk. -.-' Mogla bi pričati i pričati o tome, ali bolje da se suzdržam.
Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 3:23 pm
možeš slobodno, ja se slažem s mišljenjima drugih ljudi, i ovakve teme čine forume zanimljivijima. Samo nemoj vrijeđat, tj drži se pravila. :D Post u ovakvim temama meni neće promijeniti mišljenje ni o kom.
Vale52 Fan
Broj postova : 222 Zmajski novci : 6665
Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 4:21 pm
A jesi zapeo za te cajke xD Ja neću nikad slušat takvu muziku(ma da to za mene ni nije muzika -.-)
~ Više me boli glava od slušanja cajki nego od vina ~ i dargo mi je zbog toga :D
aky-mala Moderator
Broj postova : 263 Zmajski novci : 6491
Naslov: Re: Najdraža muzika ned srp 26, 2009 8:43 pm
vale slazem se sa tobom. moja najbolja frendica slusa narodnjake, ali ja ih nebi ni mrtva. zapravo ja ne slusam nista domace. gade mi se sve domace pjesme, jednostavno ih nemogu slusat :| .za mene je rock i tipa toga pjesme- strane narvno....
Lilly Veteran
Broj postova : 345 Zmajski novci : 6328
Naslov: Re: Najdraža muzika pon srp 27, 2009 9:59 am
haha,e vidiš aky mani je baš obratno obožavam cajke :D obožavam domaće pjesme (uključijuči i Thompsona) :iksde: i rok (al domaći) ali strane pjesme mi nejdu u glavu
Dragony Aktivan član
Broj postova : 58 Zmajski novci : 5894
Naslov: Re: Najdraža muzika pon kol 10, 2009 6:43 pm
Ja slušam Mike Oldfielda, Jean Michel Jarrea, Medwyn Goodalla, Yannia, Vangelisa... to je uglavnom New Age (za koji vjerojatno nikad niste čuli xD), a ponekad znam slušati rock i metal... narodnjake - to ne bih slušala ni da mi daš gogol dolara (bez uvrede Bubalo)...
Tina Veteran
Broj postova : 342 Zmajski novci : 5813
Naslov: Re: Najdraža muzika pon kol 10, 2009 7:03 pm
Kako ne bih čula za New Age.... Ja inače ne prezirem ljude koji to slušaju,ali ja osobno ne volim to -.-''
sokki Fan
Broj postova : 208 Zmajski novci : 6359
Naslov: Re: Najdraža muzika pon kol 10, 2009 8:01 pm
Mrzim narodnjake, srbske pogotovo. Što su oni nama sve učinili i sada mladi slušaju njihove pjesme, ustvari narodnjake. Pa, ne skrećimo s teme!
Slušam Rock, Pop, neke Emo bendove, . . .
NelaBobby Lovac
Broj postova : 145 Zmajski novci : 5981
Naslov: Re: Najdraža muzika pon kol 10, 2009 8:21 pm
Slušam rock & punk i da naglasim mrzim cajke!!!!!!!!
Iwonchica ;) Fan
Broj postova : 220 Zmajski novci : 6212
Naslov: Re: Najdraža muzika pon kol 10, 2009 9:02 pm
Meni je to totalno ludo šta mladi slušaju narodnjake i cajke. To su oni koji neznaju što je bio rat i ne doživljavaju ga. ... moglo bi se tu pričat i pričat ali riječi su suvišne. mislim da niti jedan srbin ne raspali naše pisme, kao što "mi" njihove. ne osuđujem vas, meni to ne smeta, ako vi uživate u tome, onda izvolite, vaša stvar, a ja osobno to nikad nebi slušala. textovi na cajkama su niskointeligentni. e ovo mi e jako: "danasnja djeca slusaju cajke...priče iz vukovara za njih su bajke..."
slušam rock || punk || nešto metala. rockerica ^^ pisme su kao stvorene za mene, a i stil. :)))
long live rock! ujeea. ^^
Vale52 Fan
Broj postova : 222 Zmajski novci : 6665
Naslov: Re: Najdraža muzika ned kol 16, 2009 7:13 pm
Ljudi moji,ja cijeli dan pjevam ove pjesme i nemogu ih izbaciti iz glave!!!Samo mlataram jezikom,a usta su mi prazna,ne pjevam...ARRRRGGGHHH!!!
Simple Plan-Im Just A Kid --> https://www.youtube.com/watch?v=80Th4Xmc8ng (za Simple Plan je aky dijelomično kriva jer smo raspravljali na chatu o tome,al ovu pjesmu sam našla na nekom videu na youtubu xD)
Vincent(?)-Miss Blue --> https://www.youtube.com/watch?v=HCnhRUuZlr (ova pjesma nije rock(valjda <_<),našla sam je isto u nekom videu i cijeloooooo vrijeme mi se mota u glavi i ne izlaziiiiiiiiii!!!Pomoć!)
Hhhh,ja nisam normalna xD
Nemoilily Fan
Broj postova : 234 Zmajski novci : 7954
Naslov: Re: Najdraža muzika ned kol 16, 2009 7:46 pm
poslušaj faint remix
nema baš nekog spota -.- ovo je napravila moja frendica
moram spomenut da je ovaj video inače napravila moja naj frendica prije više od god. dana za mene, ali ga nikad nije dovršila :cry: pa molim one koj su na youtubu da joj komentiraju video i zamole je da ga dovrši ^_^