DC Forum Admin Administrator
Broj postova : 369 Zmajski novci : 6117
Zmajske karakteristike Trade: (100/100)
| Naslov: Dino world sub vel 20, 2010 1:38 pm | |
| Dobrodošli u Dino world!Fan club Dragon Cave dinosaura Dinosauri (u daljnjem teksu dinosi) su rijetka i veoma posebna vrsta. Bazirani su na dinosauru Yoshi, kojega možete vidjeti u Super Mario igrama. Ostavljaju veoma vedar i zabavan dojam. Tomu pripomažu i njihove upadljive cipele. Ne možete ih pariti, te su dostupni samo u Cave. Dinosi dolaze u 5 boja: zelenoj, crvenoj, plavoj, žutoj i ljubičastoj. Ljubičasti dino je novi, te nije realiziran u početku igre.
Klasificirani su kao rijetki, te su veoma, veoma posebni. Yoshi U klubu se razgovara kako o dinosaurima tako i njihovu izgledu, lovljenu i dr. Pristup je dozvoljen svima koji imaju dinosaure, ili koji bi ih željeli imati.
Plavi dino
Zeleni dino
Crveni dino
Ljubičasti dino
Žuti dino
| |
|
Stoorworm Administrator
Broj postova : 115 Zmajski novci : 6822
| Naslov: Re: Dino world sub vel 20, 2010 1:55 pm | |
| evo ja se pridružujem imam sve osim zelenog iskreno bih više volio da nisu napravljeni prema Yoshiu al i ovakvi su zakon | |
|
DoggyModesty Fan
Broj postova : 271 Zmajski novci : 6394
| Naslov: Re: Dino world sub vel 20, 2010 2:09 pm | |
| I ja se pridružujem(obožavam Yoshije i cijeli dan igram Super Maria na Nintendo Wii-u xDD) | |
|
BuNo Moderator
Broj postova : 103 Zmajski novci : 5734
| Naslov: Re: Dino world sub vel 20, 2010 2:12 pm | |
| Evo i ja bi se pridružio.Obožavam dinose ta sam ih od početka igranja DC-a htjeo.Danas sam ulovio svog prvog.Ljubičastog.Inače mi je zeleni najdraži.Obožavam Yoshija također. | |
|
aky-mala Moderator
Broj postova : 263 Zmajski novci : 6491
| Naslov: Re: Dino world sub vel 20, 2010 7:07 pm | |
| ja imam ljubicastog, plavog i crvenog.. :) | |
|
KichOo Novi član
Broj postova : 11 Zmajski novci : 5414
| Naslov: Re: Dino world pet vel 26, 2010 5:27 pm | |
| Evo i ja se pridruzio..Dragi su mi Dinosi..nezelim ih bas od pocetka al od sredine :D...upravo san ulovia plavoga...zeleni mi je najljepsi al dobar je i plavi :D... | |
|
BuNo Moderator
Broj postova : 103 Zmajski novci : 5734
| Naslov: Re: Dino world sub vel 27, 2010 8:22 am | |
| Nego,možemo malo raspravljati o njima.Kada nekog dobijete možete ovdje napisati. E da,ja sam crvenog ulovio. | |
|
Stoorworm Administrator
Broj postova : 115 Zmajski novci : 6822
| Naslov: Re: Dino world sub vel 27, 2010 8:48 am | |
| bravo ja nemam mjesta da lovim zelenog xD | |
|
Dragony Aktivan član
Broj postova : 58 Zmajski novci : 5894
| Naslov: Re: Dino world pet oľu 12, 2010 10:17 pm | |
| Fora su mi ti dinosi, iako su mi bili draži oni stari dinosi... Nemam još nijednog, a najljepši mi je zeleni... | |
|