| Najdraža životinja | |
|
+16BrOkEn HeArT NelaBobby aky-mala Anđelicha Nemoilily Pekica Dawid Jaguarka Tar@ Stoorworm ***Horses-Lover*** Slash Ligtning Vale52 Sankom Misty Nena 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon lip 22, 2009 4:26 pm | |
| Ovako sada ću vam sve ispričati... Prwi na listi su mi konji...Jer u mojem životu skoro svaki dijelić minute poslijelila sam sa konjem...Gledajući ga u oči irazmišljati "Kakvo je ovo prediwno stworenje ispred mene?" mi je prekrasno...S konjima jedino nisam izgubljena i znam zašto sam tu..."Da život provedem s konjima" |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
Broj postova : 76 Zmajski novci : 5992
| Naslov: Re: Najdraža životinja sub lip 27, 2009 5:39 pm | |
| Aki-mala je napisala: postoji i krizanac tigra i lava. lavove krizaju sa skoro svime. jel znas da je crna pantrera zapravi isto jaguar i da crni jaguari nisu velika rijetkost, i da se u leglu kojem su oba roditelja crna zna dogodit da su svi macici sareni, i da crna puma uopce nije skroz crna nego joj se vide obiljezjla na krznu ali jako slabo.
Znam za tog križanca lava i tigra , a znam i za crne jaguare , kakva bih inače ja jaguarka bila. Lol | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraža životinja sub lip 27, 2009 6:21 pm | |
| Od mitoloških bića mi je NAJ hippogriff i zmaj (pogotovo crni). Moja NAJ životinja je vuk. Prekrasni su, jednostavno. |
|
| |
aky-mala Moderator
Broj postova : 263 Zmajski novci : 6491
| Naslov: Re: Najdraža životinja sub lip 27, 2009 9:26 pm | |
| Jaguarka- yee.....
sokki- a ako cemo o mitskim bicima... meni je finix i kentaur i jos puuuuuno njih... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraža životinja ned lip 28, 2009 7:48 am | |
| Meni su naj zmajewi... I ponowno kažem konji... |
|
| |
Misty Veteran
Broj postova : 355 Zmajski novci : 6350
| Naslov: Re: Najdraža životinja uto lip 30, 2009 8:00 pm | |
| Mitološka: -Grifon -zmaj -pegaz -jednorog -Fenix
Naj: -konj -sibirski tigar -vuk -vidra -raža | |
|
| |
Jaguarka Aktivan član
Broj postova : 76 Zmajski novci : 5992
| Naslov: Re: Najdraža životinja sri srp 15, 2009 6:06 pm | |
| Od mitoloških meni su fora werecats Jeste ikad čuli za njih? A fora su mi i zmajevi! | |
|
| |
aky-mala Moderator
| Naslov: Re: Najdraža životinja sri srp 15, 2009 8:22 pm | |
| ja nisam. jel mozes stavit sliku od jednog | |
|
| |
BrOkEn HeArT Lovac
Broj postova : 123 Zmajski novci : 6044
| |
| |
DoggyModesty Fan
Broj postova : 271 Zmajski novci : 6394
| Naslov: Re: Najdraža životinja ned srp 19, 2009 7:42 pm | |
| PESEKI ROCK =3 peseki VS mačke! PESEKI WIN JEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Zašto? Mačke:kad se s njima oćeš igrat lovice okrenu ti leđa i isplažu jezik xP Peski:uvijek slatki kad spavaju i zaigrani kad ti donesu kost ja moram pomazit ćukca!! | |
|
| |
Nemoilily Fan
Broj postova : 234 Zmajski novci : 7954
| Naslov: Re: Najdraža životinja ned srp 19, 2009 8:19 pm | |
| - DoggyModesty je napisao/la:
- PESEKI ROCK =3
peseki VS mačke! PESEKI WIN JEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Zašto? Mačke:kad se s njima oćeš igrat lovice okrenu ti leđa i isplažu jezik xP Peski:uvijek slatki kad spavaju i zaigrani kad ti donesu kost ja moram pomazit ćukca!! nemora znaćit da su zbog toga psi bolji ja sam preljena da trćim za psom i vodim ga u šetnju, rađe bi doma u udobnoj fotelji dragala mačku =3 | |
|
| |
Golden Lovac
Broj postova : 150 Zmajski novci : 6426
Zmajske karakteristike Trade: (100/100)
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 20, 2009 6:42 am | |
| Yap =3
No meni su naj psi... Aa sada ću vam napisati...(ne mogu ispričati)...jedan događaj sa mora... Mi smo trebali dobiti Zlatnog Retrivera...I mi došli na more i ja u sobi na laptopu a ujak mi viče "Peeeetra,došao ti je Rex" i ja izađem van kad ono štene mješanca labradora i retrivera...I tako smo se svi zaljubili u Rexa...Istina on više vuče na labradora nego na zlatnog retrivera pa smo se stoga odlučili za labradora...A ja i Rex smo svaki dan zajedno...On meni liže facu,sjedi u krilu...(29 kilograma...ma nije to ništa)...,trči za mnom...I onda mojoj baki pomaže čupat korov...Tj. sa šapicama iskopa zemlju do korova,isčupa ga i da mojoj baki...itd... I tako smo ja i Rex postali naj prijatelji... | |
|
| |
DoggyModesty Fan
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 20, 2009 10:20 am | |
| - Nemoilily je napisao/la:
- DoggyModesty je napisao/la:
- PESEKI ROCK =3
peseki VS mačke! PESEKI WIN JEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Zašto? Mačke:kad se s njima oćeš igrat lovice okrenu ti leđa i isplažu jezik xP Peski:uvijek slatki kad spavaju i zaigrani kad ti donesu kost ja moram pomazit ćukca!! nemora znaćit da su zbog toga psi bolji ja sam preljena da trćim za psom i vodim ga u šetnju, rađe bi doma u udobnoj fotelji dragala mačku =3 LoL,pa ne znači da ga baš ti moraš vodit u šetnju,kod mene ga vodi mama ili tata jer je Modesty pre šašava kad vidi psa,ruku će mi otrgnut O_O BTW i vukovi su fora =) Da sam ga bar vidla u Zoološkom u kojem sam razbila koljeno >.< ali nisam | |
|
| |
aky-mala Moderator
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 20, 2009 10:20 am | |
| awwww- to je tako cjatko... moja frendica ima cistokrvno labradora. a ja imam mozemo reci (iako nije) albino macku sa svjetlo plavim ocima, malog debelog mjesanca mjesanaca(pas) jednu ludu zlatnu ribicu, i dvije grozno agresivne kornjace.... i volim i pse i mace, ali kad bi isla u postocima.... macke 45% psi 55%. psi su veliki(bar oni koje ja hocu) i nemoras biti toliko pazljiv sa njima koliko sa mackom, ali mozda je bas u tome ćar macaka ...... | |
|
| |
DoggyModesty Fan
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 20, 2009 10:23 am | |
| I ja imam labradora!Nije nikakav,čisti purgerski xP maji crni labradorić <3 | |
|
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 27, 2009 6:49 am | |
| Mi smo razmišljali o žutom labiću...No i crni dolazi u obzir ;) | |
|
| |
Arlin97 Novi član
Broj postova : 29 Zmajski novci : 5769
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 27, 2009 7:46 am | |
| Naravno hrcak....ali i tvor*..... obadvije zivotinjice su moje.... *=ferret eng.Slicno kuni ili lasici nije pozeljna kod hrvatskih seljana. | |
|
| |
Golden Lovac
| |
| |
Nena Veteran
Broj postova : 397 Zmajski novci : 6667
| Naslov: Re: Najdraža životinja pon srp 27, 2009 5:32 pm | |
| - Golden je napisao/la:
- Nemoilily je napisao/la:
- PESEKI ROCK =3
peseki VS mačke! PESEKI WIN JEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Zašto? Mačke:kad se s njima oćeš igrat lovice okrenu ti leđa i isplažu jezik xP Peski:uvijek slatki kad spavaju i zaigrani kad ti donesu kost ja moram pomazit ćukca!! nemora znaćit da su zbog toga psi bolji ja sam preljena da trćim za psom i vodim ga u šetnju, rađe bi doma u udobnoj fotelji dragala mačku =3 LoL,pa ne znači da ga baš ti moraš vodit u šetnju,kod mene ga vodi mama ili tata jer je Modesty pre šašava kad vidi psa,ruku će mi otrgnut O_O BTW i vukovi su fora =) Da sam ga bar vidla u Zoološkom u kojem sam razbila koljeno >.< ali nisam
VUKOVI! Najbolji su...Gladila sam jednog u ZOO vrtu...Nema ni čuvara ni nikoga ja samo buci,buci... Dobro da mi nije ruku odgrizao...O_O Ali ti vučići su bili "mali" i sweet... Joj što ih volim...Ugl. Ja sam luda...Noja sam hranila zemljom...-.- OMG, ja isto obožavam vukove, tako su lijepi i tajnoviti, užasno mi se sviđaju, nikad ih nisam vidjela uživo ali bih htjela.. | |
|
| |
Golden Lovac
| Naslov: Re: Najdraža životinja uto srp 28, 2009 6:46 am | |
| Ma sigurno hoćeš...Jer ima ih skoro u svakom ZOO vrtu...;) Usput cool mi je onaj zvuk kad zavijaju "AUUU" xD | |
|
| |
Anđelicha Fan
Broj postova : 293 Zmajski novci : 6235
| Naslov: Re: Najdraža životinja uto srp 28, 2009 12:39 pm | |
| ja sam ih vidila uživo =) u zoo-u prejepi su aww | |
|
| |
The Charmed One
Broj postova : 6 Zmajski novci : 5601
| |
| |
aky-mala Moderator
| Naslov: Re: Najdraža životinja uto kol 25, 2009 11:15 am | |
| Arlin97- ja obozavam tvorove....(jel znas kolko kostaju- ja bi si jednog) imala sam zamija prije god dana ali je umro...
- ja sam mazila nojeve, hranila ih, imam njihovog perija na bacanje, imam njihovo jaje, jela njihovo jaje(meni nije bilo bas nesto), i gledala njihova udvaranja..... i to sve mako dalje od kuce | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najdraža životinja | |
| |
|
| |
| Najdraža životinja | |
|