| by sokki | |
|
+10Lilly DoggyModesty Jaguarka Misty Nena Anđelicha BrOkEn HeArT Vale52 Dragony sokki 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dragoness Lovac

Broj postova : 105 Zmajski novci : 5627
 | Naslov: Re: by sokki čet ruj 17, 2009 1:24 pm | |
| može prjedlog?što kažeš da napraviš mužjaka po imenu Omega?lol Alfa,Beta,Gama,Delta i Omega lol | |
|
 | |
sokki Fan

Broj postova : 208 Zmajski novci : 6003
 | Naslov: Re: by sokki pet ruj 18, 2009 8:30 pm | |
| O Omegi sam cijelo vrijeme razmišljala, al' to je onda puno posla ... Usput sam se stigla razbolit. Kišem, kašljem, šmrcam, držim se za glavu i previjam se na krevetu od bolova na donjem dijelu tijela. (:p | |
|
 | |
Dragony Aktivan član

Broj postova : 58 Zmajski novci : 5538
 | Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 7:00 am | |
| Aj jaj jaj, jadna ti... želim ti brzo ozdravljenje... | |
|
 | |
sokki Fan

| Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 7:47 am | |
| Tnx.
Danas ću najvjerojatnije objaviti svoju naslovnicu stripa i sa slikom likova na njoj. Naslovnica je napravljena preko Painta. | |
|
 | |
sokki Fan

| Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 12:45 pm | |
| Prvo da se ispričam: Srryte na dvopostu! Eto, to je gotovo. Sada početna (korica):  Pod prvo, slika nije moja, tj. ja sam dekorirala likove, a oko slike mi je pomogla jedna jako dobra curka koja se kuži u sve to. Nas dvije imamo prste u tome. U stripu se opisuje samo biografija mojih likova. Znači njihov postanak, mjesto rođenja, prošlost, sadašnjost, ... itd. Malo drame, komedije, horora, veselja, ... mješavina svih žanrova. Poslije ću razmisliti o stripu koji ne opisuje njihove živote, ali za sad je to tô. LIKOVI:Alfa (u sredini) Mlada, ljupka ženka. Voli kada je sve po njezinom kao što i voli biti u središtu pozornosti.Beta (sa Alfine lijeve strane) Ratoborna, hrabra, tajnovita i ujedno znatiželjna. Ponekad zna biti vrlo oštra.Gama (sa Alfine desne strane) Oprezna, plašljiva, strpljiva, izdržljiva. Općenito je dobre naravi i veoma je zaigrana.Delta (sa Gamine desne strane) Veoma je čudljiva, ozbiljna i najmudrija od svih njih. Ne srlja u opasnosti kao guska u maglu i uvijek će promisliti prije nego što učini nešto. | |
|
 | |
Jaguarka Aktivan član

Broj postova : 76 Zmajski novci : 5636
 | Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 1:53 pm | |
| Sokki ti si si pravi umjetnik.. | |
|
 | |
sokki Fan

| Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 2:43 pm | |
| Hvala! :D Da je bar slika mojaa ..., al' nije! Samo sam je dizajnirala. EDIT: Nova slika! | |
|
 | |
DoggyModesty Fan

Broj postova : 271 Zmajski novci : 6038
 | Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
 | |
sokki Fan

| Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 5:48 pm | |
| | |
|
 | |
Anđelicha Fan

Broj postova : 293 Zmajski novci : 5879
 | Naslov: Re: by sokki sub ruj 19, 2009 8:00 pm | |
| | |
|
 | |
sokki Fan

| Naslov: Re: by sokki ned ruj 20, 2009 5:11 pm | |
| | |
|
 | |
Lilly Veteran

Broj postova : 345 Zmajski novci : 5972
 | Naslov: Re: by sokki pet lis 23, 2009 2:21 pm | |
| beta je prekrasna,a kaj je s Omegom ?? | |
|
 | |
sokki Fan

| Naslov: Re: by sokki pet lis 23, 2009 8:24 pm | |
| On/ona mi još nije u planu. Kao ni strip u zadnje vrijeme. Trenutno sam našvrljala jednu i pol' stranicu, a skener mi se pokvario. Uz to imam i školu na leđima ... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: by sokki  | |
| |
|
 | |
| by sokki | |
|