| vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate | |
|
+6aky-mala Tina DC Forum Admin Nemoilily Vale52 Lilly 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Lilly Veteran
Broj postova : 345 Zmajski novci : 6328
| Naslov: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 21, 2009 5:10 pm | |
| aj ja bum prva odgovorila,upravo sam završila s svim knjigama i koram iti u knjižnicu.. a naj su mi mi djea s kolodvora zoo,cirkus nakaza,mALI RATNI DNEVNIK I SVE OD SANJE PILIĆ :affraid: sorryte kj sam počela pisat na kraju s velikim slovima kriva tipka ne vičem na vas | |
|
| |
Vale52 Fan
Broj postova : 222 Zmajski novci : 6665
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 21, 2009 6:51 pm | |
| Mali ratni dnevnik sam čitala za lektiru(nije bogznašto),a Sanja Pilić ima prejadne knjige(bar su meni jadne). | |
|
| |
Nemoilily Fan
Broj postova : 234 Zmajski novci : 7954
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 21, 2009 9:32 pm | |
| ja sam pročitala sve harry pottere a sad se spremam pročitat sumrake tu ću imat manjih problema jer koliko sam čula u gradskoj (pulskoj) knjižnci trebaš čekat i po 2 mj. da dođeš do knjige @_@ sreća moja što je to bilo kad je film bio aktivan sad se rulja čitaća (nadam se) smirila | |
|
| |
DC Forum Admin Administrator
Broj postova : 369 Zmajski novci : 6117
Zmajske karakteristike Trade: (100/100)
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate sri srp 22, 2009 7:48 am | |
| zrcalo, poljubac pred ubojstvo i dr... | |
|
| |
Tina Veteran
Broj postova : 342 Zmajski novci : 5813
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate sri srp 22, 2009 12:49 pm | |
| Sve knjige iz serije Fear street :D | |
|
| |
aky-mala Moderator
Broj postova : 263 Zmajski novci : 6491
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate sri srp 22, 2009 1:28 pm | |
| meni su zakon knjige kronike iz narnije | |
|
| |
Misty Veteran
Broj postova : 355 Zmajski novci : 6350
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 28, 2009 12:22 pm | |
| - aky-mala je napisao/la:
- meni su zakon knjige kronike iz narnije
i meni | |
|
| |
Nemoilily Fan
Broj postova : 234 Zmajski novci : 7954
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 28, 2009 12:57 pm | |
| - Misty je napisao/la:
- aky-mala je napisao/la:
- meni su zakon knjige kronike iz narnije
i meni meni je to bilo predosadno, nisam prvu knjigu niti pročitala do kraja | |
|
| |
dragoness Lovac
Broj postova : 105 Zmajski novci : 5983
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 28, 2009 1:41 pm | |
| hmm... kroz pustinju i prašumu | |
|
| |
Lilly Veteran
Broj postova : 345 Zmajski novci : 6328
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate uto srp 28, 2009 2:11 pm | |
| - dragoness je napisao/la:
- hmm... kroz pustinju i prašumu
meni to baš dosadna knjiga,valjda ato kad sam ju imala za lektiru | |
|
| |
Dragony Aktivan član
Broj postova : 58 Zmajski novci : 5894
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate pon kol 10, 2009 6:36 pm | |
| Uh... da ne nabrajam što sam sve čitala... Misterij letećih tanjura, Svjetlost s onu stranu života (upravo ju čitam), Zmajologiju... čitala sam 1. i 2. dio Harry Pottera... za lektiru bolje da ne nabrajam jer bih morala otići po svoju bilježnicu iz lektire... uglavnom, svašta sam čitala... Sumrak nisam čitala, a ni ne znam hoću li ga čitati, ne zanima me baš... | |
|
| |
sokki Fan
Broj postova : 208 Zmajski novci : 6359
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate pon kol 10, 2009 7:55 pm | |
| - Tina je napisao/la:
- Sve knjige iz serije Fear street :D
Također! R. L. Stine piše zakooon knjige! Uspjela sam sakupit sve njegove knjige iz serijala ˝Soba Košmara˝ & ˝Fera Street˝ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate | |
| |
|
| |
| vaše naj knjige i knjige koje upravo čitate | |
|