| HTZ | |
|
+4Anđelicha Sankom Nena Vale52 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Vale52 Fan
Broj postova : 222 Zmajski novci : 6665
| Naslov: HTZ sub lip 06, 2009 3:36 pm | |
| Ovdje pišete što mislite o HTZ-u kao emisiji,koji su vam najdraži kandidati,a koji najgori,što mislite o žiriju... | |
|
| |
Nena Veteran
Broj postova : 397 Zmajski novci : 6667
| Naslov: Re: HTZ sub lip 06, 2009 5:53 pm | |
| Ja često pratim Hrvatska traži zvijezdu navijam za Zorana, žiri je očajan, ljudi znaju pjevati a oni ih izbace... Al nea veze, zabavna je emisija | |
|
| |
Sankom Aktivan član
Broj postova : 79 Zmajski novci : 5963
| Naslov: Re: HTZ sub lip 06, 2009 9:45 pm | |
| Ne izbacuju ih oni više... Sada publika | |
|
| |
Vale52 Fan
| Naslov: Re: HTZ ned lip 07, 2009 4:45 pm | |
| Heh,evo ja više nezz za koga da navijam,svi su dobri,i Zoki i Barbara i Bojan (so damn cutieeeeeee),ali pobijedit će Zoran.A žiri je zbilja odličan,Toni je baš onak živahan,a Fox...Zaključite sami xD | |
|
| |
Anđelicha Fan
Broj postova : 293 Zmajski novci : 6235
| Naslov: Re: HTZ sri lip 10, 2009 4:25 pm | |
| Gledam svaki put meni su svi supp,al Bojan mi je 1. , Barbara 2. , Zoky 3. :D | |
|
| |
Vale52 Fan
| Naslov: Re: HTZ ned lip 21, 2009 11:13 am | |
| Iiiiii pobjednik ovogodišnjeg izdanja Hrvatska Traži Zvijezdu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
~ˇˇ BOJAN ˇˇ~ | |
|
| |
***Horses-Lover*** Fan
Broj postova : 210 Zmajski novci : 5802
| Naslov: Re: HTZ ned lip 21, 2009 11:58 am | |
| Meni je iskreno bilo svejedno tko ćepobjediti jer su mi obojica super :D Možda mi je Zoki bio malkicu bolji :P Ali to da su obojica super dokaziva i razlika broja glasova.Bojen je pobjedio sa svega 50-ak glasova više. | |
|
| |
Iwonchica ;) Fan
Broj postova : 220 Zmajski novci : 6212
| Naslov: Re: HTZ pon lip 22, 2009 3:54 pm | |
| Aaa tek sam sad vidila ovu temu. Joj meni je odlična emisija HTZ... Ugl. definitivno sam navijala za ZORANA. E ono rocker je, ima SAVRŠEN glas, a i sladak je. Baš mi je ZAKON. Glasala sam za njega. A šta se tiče Bojana. Momak ima lijep glas, ali ipak mislim da je pobjeda trebala biti Mišićeva. Ipak sam rockerica pa mi više odgovara Zoky. Ugl. bravo svima! Odlična mi je bila i Nikolina. Čoviče koi dobar glas imaa. Pozdrav | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: HTZ pon lip 22, 2009 4:18 pm | |
| Da...Ja to baš i nisam pratila ali...Zoky mi je naj i što Iwonchica kaže bash je swadak...Swiđa mi se njegov stil pjevanja i sve je suer...Bojan mi i nije bash nešto ali ima dobar glas...Ostali kandidati..Ehmm...Nisu mi bash nešto,jedino mi je onaj Leo ostao u sjećanju...Womenazer,Womenazer ou Womanezer bejby... |
|
| |
Lilly Veteran
Broj postova : 345 Zmajski novci : 6328
| Naslov: Re: HTZ pet srp 17, 2009 1:11 pm | |
| - Iwonchica ;) je napisao/la:
Ugl. bravo svima! Odlična mi je bila i Nikolina. Čoviče koi dobar glas imaa.
Pozdrav ima nikolina dobar glaa samo ga je iskazivala na krivim pjesmama | |
|
| |
Dragony Aktivan član
Broj postova : 58 Zmajski novci : 5894
| Naslov: Re: HTZ pon kol 10, 2009 6:31 pm | |
| Jedan koji je bio pjevao, stvarno je bio super a žiri ga je izbacio... nisam nešto posebno pratila, samo na početku da vidim kako sve ljudi pjevaju xD ja sam bila na moru u Sukošanu sada nedavno, danas sam se vratila, a dok sam bila na moru, tamo u Sukošanu su bili pjevali Bojan i koliko ja znam još neki (nisam bila na tom nekom koncertu, nego u kafiću pokraj), vidjela sam neke kandidate iz (kako da kažem) polufinala, kad ih je bilo malo više... Bojana nisam vidjela... za njega nisam ni navijala xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HTZ | |
| |
|
| |
| HTZ | |
|